HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen bij Gewoon mooi

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Verschillende stoffen en kleuren, de mogelijkheden zijn enorm.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bijGewoon mooi, voelt goed.”

‘Met lamellen van stof filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Stoffen lamellen voor een warme en moderne sfeer in jouw interieur

Stoffen lamellen zijn dé manier om direct een warme en moderne sfeer in jouw interieur te creëren. Deze raamdecoratie heeft een strak design en zorgt door de gordijnstof voor een aangename akoestiek. Bij Floors & more, gevestigd op de Woonboulevard Utrecht, vind je de mooiste stoffen lamellen voor jouw interieur. Onze ervaren vakmensen helpen je graag persoonlijk bij het maken van een selectie die past bij jouw wensen.

Voor elke situatie

Stoffen lamellen zijn er niet alleen in veel kleuren en dessins, maar ook voor elke situatie. Zo hebben we bijvoorbeeld gordijnstoffen met een warmtewerende of lichtwerende coating. Voor ruimtes met vocht adviseren we lamellen gemaakt van screendoek, een speciale polyestervezelstof die vocht- en schimmelwerend is.

Regel de lichtinval naar jouw wens

Met stoffen lamellen regel je de lichtinval naar jouw wens. De stof filtert het licht waardoor het al aangenaam binnenvalt. Door de lamellen te kantelen bepaal je zelf in hoeverre je het licht naar binnen laat schijnen. Bij Floors & more hebben we een ruim aanbod aan stofdiktes en helpen we je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw ruimte.

Gratis parkeren en afspraak met adviseurs mogelijk

Bij Floors & more zijn we 7 dagen per week geopend en vind je ons op de Woonboulevard Utrecht waar je gratis kunt parkeren. We bieden ook installatieservice met ervaren vakmensen en je kunt gerust een afspraak maken met onze adviseurs voor persoonlijk advies op maat.

Lamelbreedtes en reiniging

De stoffen lamellen van Floors & more zijn er in drie lamelbreedtes: 89, 127 en 250 mm. Bij ons kun je terecht voor een ruime keuze aan kleuren, dessins en stofdiktes. De smalle lamellen zijn voorzien van een verzwaringsgewicht waardoor ze mooi hangen en de breedste lamellen kunnen worden afgewerkt met houten latjes voor een bijzondere touch. Bij het reinigen is het belangrijk om het wasvoorschrift te volgen. Wij adviseren je hier graag persoonlijk over. Tot snel!

Montageservice