HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw bij Gewoon mooi!

Houd de zon buiten met stijlvolle screens

Kiezen, meten en plaatsen bij en door Gewoon mooi

Optimale warmtewering

Met Toppoint Outdoor Screens houd je de warmte buiten en geniet je van een aangenaam koelere binnenruimte, tot wel 6 graden. Onze ervaren vakmensen plaatsen deze screens aan de buitenzijde van je ramen, in of op het kozijn. De screens zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook een esthetische toevoeging aan je woning. Het strakke aluminium design van cassette en frame met fijne structuurlak zorgt voor een moderne uitstraling. Het weer- en windbestendige zip-screendoek is stevig bevestigd aan alle zijden.

Solar power als basis

De bediening van je screen is eenvoudig, elektrisch met afstandsbediening of wandschakelaar. Toppoint Screens worden geleverd met de nieuwste Somfy motor, inclusief onzichtbare accu en geïntegreerd solar paneel. Voor extra gemak kun je de screens ook bedienen via een app of spraakbesturing met een HUB.

Personaliseer naar jouw stijl

Kies het doek dat bij jouw huis past, de kleur van het aluminium frame die aansluit bij je kozijnen en de bediening van jouw voorkeur. Bestel eenvoudig jouw Toppoint Outdoor Screens bij Gewoon mooi in drie stappen, aangepast aan jouw situatie.

meer dan 60 unieke kleuren

Vakkundige montage en uitstekende service

Gewoon mooi verzorgt de perfecte montage van je screen en biedt installatieservice door ervaren vakmensen. Onze gepassioneerde adviseurs, met meer dan 25 jaar vakkennis, staan voor persoonlijk contact, gratis advies, en een meetservice aan huis. Monteren doen onze professionals zelf en na de installatie zorgen we vanzelfsprekend ook voor uitstekende nazorg.
 

Houd het transparant

Naast kleur is de transparantie van het screendoek ook belangrijk. Bij onze winkel kun je de 4 gradaties in transparantie in het echt bekijken. Het innovatieve zip-screen maakt de Toppoint Outdoor Screens weer- en windbestendig. Het screendoek is schimmelbestendig en kleurecht, en behoudt dus zijn prachtige oorspronkelijke staat.

Cassette en frame in stijl

Toppoint Outdoor Screens zijn uitgerust met een slanke aluminium design cassette (85 mm diep, 105 mm hoog) en kunnen in of op het kozijn geplaatst worden. Kies uit 5 kleuren fijne structuurlak voor het frame. De onderlat verdwijnt grotendeels in de cassette, waardoor vocht en vuil geen kans krijgen.

Toppoint outdoor screens moet je in het echt zien. Laat je aangenaam verassen door de kwaliteit in afwerking en materiaal én de mooie keuzes die er zijn. Maak gerust een afspraak bij Gewoon mooi.

Bediening op maat

Bij Gewoon mooi in Mijdrecht vind je de nieuwste Toppoint outdoor screens met hoogwaardige bediening. Onze screens zijn standaard uitgerust met de nieuwste 12 volt Somfy motor, inclusief hoogwaardig solar paneel en accu. Hierdoor ben je verzekerd van probleemloze bediening, zelfs op minder zonnige dagen. Onze ervaren vakmensen helpen je graag bij het realiseren van jouw wensen.

Eenvoudige bediening met HUB en spraakbesturing

Koppel de motor aan je HUB en bijvoorbeeld Google Home, Apple HomeKit of Amazon Alexa voor super eenvoudige bediening met spraakbesturing, zelfs als je niet thuis bent.

logo's home kits_aangepast

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Gewoon mooi in Mijdrecht zeker aanraden!”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Waarom kiezen voor Toppoint outdoor screens?

• Houdt de zon buiten, binnen tot 6 graden koeler
• Weerbestendig, geen zorgen bij regen of wind
• Optimale filtering van zonlicht
• Voorkomt schittering op televisie of beeldscherm
• Biedt zicht naar buiten zonder inkijk naar binnen
• Voorkomt verkleuring van het interieur
• Werkt op accu en zonnepaneel, geen stroomkabels
• Ruime keuze in screendoeken en kleuren
• Chique aluminium cassette en omlijsting, zowel binnen als buiten fraai
• Op maat gemaakt door Gewoon mooi voor gegarandeerd succes

Meten en monteren

gewoon bij jou thuis

Maak je advies afspraak