HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante rolgordijnen bij Gewoon mooi

Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Gewoon mooi in Mijdrecht zeker aanraden!”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Transparante rolgordijnen: voor een mooie, zachte lichtinval

Op zoek naar transparante rolgordijnen die zorgen voor een prachtig gefilterd licht in huis? Bij Floors & more in Utrecht vind je wat je zoekt! Combineer deze raamdecoratie met overgordijnen voor extra isolatie en privacy. Onze collectie biedt volop keuze en passende opties voor jouw interieur.
 

Design en afwerking op maat

Bij rolgordijnen draait het niet alleen om de stof, maar ook om de afwerking. Wil je een sfeervolle, strakke of stoere uitstraling? Floors & more zorgt ervoor dat de rolgordijnen passen bij jouw woonstijl. Kies uit verschillende kleuren en dessins en laat de koof, onderlat, cassette en het montageprofiel op maat uitvoeren in strak aluminium of diverse soorten hout. Zo voegen we echte designelementen toe die naadloos aansluiten op jouw interieur.
 

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Onze kwalitatieve collectie rolgordijnen komt van het merk Toppoint en is ontworpen voor optimaal bedieningsgemak. De techniek zorgt ervoor dat de gordijnen altijd soepel lopen, maar we kunnen het nog gemakkelijker maken. Kies voor elektrisch bedienbare rolgordijnen, die je eenvoudig opent en sluit via een afstandsbediening of app.
 

Combineren voor extra privacy, isolatie en sfeer

Overdag filteren transparante rolgordijnen het licht en bieden ze zicht naar buiten. Voor extra privacy in de avond raden wij aan om ze te combineren met andere raamdecoratie, zoals verduisterende gordijnen of dikke overgordijnen. Zo verbeter je niet alleen de isolatie en blijft het binnen lekker warm, maar demp je ook het geluid voor een aangenamere akoestiek. Bovendien voegt een combinatie van rolgordijnen en overgordijnen sfeer toe aan je interieur en kun je qua kleur en stijl helemaal op maat kiezen.
 

Rolgordijnen en paneelgordijnen op maat

Bij Floors & more maken we rolgordijnen van dezelfde stof als paneelgordijnen. Dat is handig als je in dezelfde kamer zowel grote als kleine ramen hebt. Voor de kleine ramen kun je namelijk geen paneelgordijnen ophangen, maar wel rolgordijnen van dezelfde stof. Zo behoud je een consequente stijl in je interieur, ondanks verschillende soorten raamdecoratie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw interieur.
 

Maatwerk, kwaliteit en installatieservice

Op zoek naar maatwerk en kwaliteit in rolgordijnen? Bij Floors & more in Utrecht ben je aan het juiste adres! Onze ervaren vakmensen helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.
 

Meetservice