HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen bij Gewoon mooi

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Advies thuis gekregen over vouwgordijnen. Direct alles op laten meten en een duidelijke offerte. Perfecte service.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Transparante vouwgordijnen voor jouw huis bij Gewoon mooi in Mijdrecht

Wil jij ook transparante vouwgordijnen voor jouw huis? Bezoek dan onze woonwinkel Gewoon mooi in Mijdrecht. Hier hebben we de mooiste, transparante gordijnstoffen voor vouwgordijnen in veel kleuren, prints en dessins. Ons team met jarenlange ervaring staat voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Zien we je snel? We zijn 7 dagen per week geopend!

Doorschijnend of blikdicht?

Niet elk transparant vouwgordijn is even doorschijnend. De weving, stofdikte en eventuele coating bepalen hoe transparant een vouwgordijn is. Bij ons heb je de keuze tussen verschillende gradaties van transparantie en we laten je graag de verschillen in de gordijnstoffen zien. Kom dus naar onze woonwinkel op Woonboulevard Mijdrecht.

Meer privacy met gordijnen

Om ook ’s avonds meer privacy te hebben, raden we je aan deze vouwgordijnen te combineren met bijvoorbeeld overgordijnen of verduisterende gordijnen. Dan heb je ook ’s avonds in huis de privacy die je wenst en dit zorgt tevens voor meer isolatie, een betere akoestiek en een sfeervolle uitstraling. Kom gerust langs en ontdek ons ruime aanbod met veel kleuren en dessins.

Brandvertragende of vochtwerende vouwgordijnen

Wil je vochtwerende vouwgordijnen? Dan kunnen wij deze voor je maken van screendoek, een sterke stof die schimmel- en vochtwerend is. Geef je de voorkeur aan brandvertragende vouwgordijnen? Dan laten wij deze voor je maken met een van de vele gordijnstoffen waar je bij ons uit kunt kiezen.

Maatwerk en kwaliteit

Koop een vouwgordijn bij Gewoon mooi en je weet zeker dat je kwaliteit en maatwerk in huis haalt. Bij ons staat een team van ervaren vakmensen klaar met veel kennis van de producten in onze collectie. Na persoonlijk advies in onze woonwinkel, komen dezelfde vakmensen bij jou thuis om het vouwgordijn in te meten en te monteren. Zo maken we het vouwgordijn volledig volgens jouw wensen en kun je rekenen op onder meer kleurgecoördineerde garens en geblindzoomde zijzoomen. Maatwerk dus, van begin tot eind. En omdat onze vouwgordijnen van Toppoint zijn, kun je ook rekenen op hoge kwaliteit. Zo zijn de baleinen heel robuust van hol aluminium, waardoor elk vouwgordijn mooi strak blijft, zelfs de extragrote vouwgordijnen!

Vouwgordijnen voor jouw interieur bij Gewoon mooi in Mijdrecht

De vouwgordijnen voor jouw interieur vind je bij Gewoon mooi, de woonwinkel op Woonboulevard Mijdrecht. Maak gerust een afspraak met onze ervaren medewerkers.

Advies op maat