HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij Gewoon mooi

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Gewoon mooi in Mijdrecht zeker aanraden!”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Verduisteren = heerlijk slapen

Op zoek naar raamdecoratie die verduistert en in elk type raam past? Dan zijn de verduisterende Iso Plissé® gordijnen iets voor jou! Deze stijlvolle raamdecoratie heeft een honingraatstructuur die zorgt voor uitstekende isolatie. Bij Floors & more in Utrecht vind je deze prachtige raamdecoratie. Onze woonwinkel is gelegen op Woonboulevard Utrecht en we zijn 7 dagen per week geopend. Parkeren is bij ons gratis! Maak gerust een afspraak met onze adviseurs, ons team van ervaren vakmensen staat voor je klaar.
 

Maatwerk voor elk raam

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn verkrijgbaar in drie verschillende plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste maat voor jouw interieur en kozijnen. Ook als je afwijkende raamformaten hebt, zoals halfronde ramen of lichtkoepels, maken wij de gordijnen voor je op maat. De Iso Plissé® gordijnen zijn ook geschikt voor schuine dakramen en draaikiepramen.
 

EasyClick bij verduisterende Iso Plissé® gordijnen

De smalste Iso Plissé® gordijnen, van 25 mm, zijn perfect voor ramen met smalle glaslijsten, zoals dakramen en draaikiepramen. Om te voorkomen dat er licht naar binnen schijnt, raden we je aan om deze gordijnen te laten monteren met EasyClick®. Dit schroef- en boorvrije montagesysteem heeft een robuust en zorgvuldig afgewerkt frame dat via een magneetband of klittenband in de kozijnen wordt geplaatst. Zo blijven de Iso Plissé® gordijnen mooi strak tegen de ramen, zelfs als het raam schuin staat of gekanteld is. Is EasyClick® niet geschikt voor jouw ramen? Dan kunnen we de smalste Iso Plissé® gordijnen ook monteren met TruFit®. Hierbij bevestigen we de raamdecoratie met zijprofielen tegen de ramen aan.
 

Mooie combinaties

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bieden voldoende privacy en laten overdag geen licht door. Om toch van daglicht te kunnen genieten, kun je deze gordijnen mooi combineren met transparante gordijnen of in-betweens. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte combinatie die past bij jouw woonstijl. Bovendien is zo’n combinatie extra isolerend! Wil je liever geen dubbele laag raamdecoratie? Dan zijn onze Iso Plissé® gordijnen Day & Night een uitstekende optie. Dit product bestaat uit twee stofsoorten, waardoor je in één gordijn zowel een (semi-)transparante als verduisterende stof hebt.
 

Zo reinig je de verduisterende Iso Plissé® gordijnen

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn gemaakt van een stofwerende gordijnstof, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn. Borstel ze voorzichtig af en ze blijven lang mooi. Voor extra schoonmaakgemak kun je ze soms ook met een vochtige doek afnemen of wassen. Als ze elektrisch bedienbaar zijn, vraag dan altijd om de juiste was instructies voordat je ze gaat reinigen.
 

Iso Plissé® gordijnen bij Floors & more in Utrecht

Bij Floors & more in Utrecht vind je een ervaren team van vakmensen en een ruim assortiment aan hoogwaardige raamdecoratie, waaronder de Iso Plissé® gordijnen. Wij bieden service, kwaliteit en maatwerk in de mooiste raamdecoratie voor jouw interieur. Onze woonwinkel is 7 dagen per week geopend en je kunt ons vinden op de Woonboulevard Utrecht, waar gratis parkeren mogelijk is. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jouw interieur naar een hoger niveau kunnen tillen.
 

Maatwerk advies

Meten aan huis

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.