HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen bij Gewoon mooi

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Mijn gordijnen verduisteren écht 100% dankzij de black-out voering. Bij Gewoon mooi in Mijdrecht heb ik heel goed advies gekregen!”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Verduisterende en gevoerde gordijnen in Utrecht

Wil je het thuis echt donker kunnen maken? Dan heb je verduisterende of gevoerde gordijnen nodig. Bij Floors & more hebben we meer dan 1.000 verduisterende gordijnstoffen waaruit je kunt kiezen. Er is dus altijd wel een dessin of kleur die past bij jouw interieur. Mocht je liever een andere gordijnstof willen, dan kunnen we die voor je voeren. Voor verduisterende of gevoerde gordijnen ben je dus bij ons aan het juiste adres.

Gordijnen voeren voor meer verduistering

Met meer dan 1.000 verduisterende Toppoint gordijnstoffen heb je bij ons al veel keuze. Maar zit daar niet het verduisterende gordijn van jouw keuze tussen? Dan kun je uit nog veel andere gordijnstoffen kiezen. Wij voeren deze gordijnen dan voor je zodat ze ook verduisterend worden. Dit geldt ook voor vouwgordijnen! Met onze uitgebreide collectie en op maat gemaakte gordijnen, vind je bij ons altijd de verduisterende gordijnen die passen bij jouw interieur. Je hebt de keuze uit verschillende soorten voeringstof:

  • Basic: voeringstof die de gordijnstof ook beschermt
  • Molton: deze voeringstof biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft gordijnen een royale uitstraling
  • Dimout: een soepele voeringstof die grotendeels verduistert
  • Blackout: de voeringstof die maximaal verduistert

Gordijnplooien

Verduisterende en gevoerde gordijnen zijn vaak zwaarder dan gewone gordijnen. Toch kun je bij deze gordijnen nog steeds verschillende gordijnplooien kiezen. Plooien die hiervoor geschikt zijn, zijn onder meer de enkele plooi, driedubbele plooi en de Wave-plooi. Onze adviseurs kunnen je vertellen hoe zo’n plooi eruitziet en wat het beste past bij jouw woonstijl. Wil je een verduisterend gordijn combineren met een transparant gordijn of een in-between? Dan kunnen we beide gordijnen met dezelfde gordijnplooi uitvoeren.

Installatieservice met ervaren vakmensen

Bij Floors & more kun je niet alleen terecht voor de mooiste gordijnen, maar we bieden ook installatieservice aan met ervaren vakmensen. Van inmeten tot en met montage, wij regelen het allemaal voor je. Zo weet je zeker dat jouw gordijnen perfect passen en hangen.

7 dagen per week geopend

Wij begrijpen dat je het druk hebt en dat je niet altijd tijd hebt om langs te komen tijdens kantooruren. Daarom zijn wij 7 dagen per week geopend en kun je bij ons terecht wanneer het jou uitkomt.

Maak gerust een afspraak met onze adviseurs

Wil je graag persoonlijk advies over de verduisterende gordijnen die het beste bij jouw interieur passen? Maak dan gerust een afspraak met onze adviseurs.

Montageservice

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.