HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen bij Gewoon mooi

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Met de afstandsbediening van mijn elektrische rolgordijnen kan ik zelfs vanuit mijn bed mijn slaapkamer verduisteren.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Verduisterende rolgordijnen voor jouw interieur, bij de woonwinkel in Utrecht

Met verduisterende rolgordijnen zorg je voor de perfecte verduistering in huis. Floors & more in Utrecht biedt een uitgebreide collectie rolgordijnen van het kwaliteitsmerk Toppoint. Kom gerust langs en ontdek ons assortiment. Je vindt ons op de Woonboulevard Utrecht en parkeren is bij ons altijd gratis. We zijn bovendien 7 dagen per week geopend, dus er is altijd wel een moment dat het jou uitkomt.
 

Rolgordijnen door ervaren vakmensen

Onze vakmensen weten precies hoe ze jouw ruimte goed kunnen verduisteren met onze rolgordijnen. Ze adviseren je over de beste verduisterende gordijnstoffen en monteren het rolgordijn met zorg, passend bij het raam waar het voor bestemd is. Bij dakraam of draaikiepraam wordt er meestal zijgeleiding toegepast, waardoor het rolgordijn strak tegen de kozijnen aan blijft zitten, zelfs als het raam open is of schuin staat. Zo zorgen we ervoor dat de verduisterende rolgordijnen ook echt verduisteren in jouw woning.
 

Meer dan verduistering

Naast verduistering biedt onze collectie gordijnstoffen ook extra functionaliteiten, zoals isolatie, warmtewering, vlamvertraging of een vuilafstotende coating. Laat ons weten wat jouw woonwens is en onze vakmensen helpen je bij het vinden van de perfecte gordijnstof voor jouw rolgordijn.
 

Combinaties met rolgordijnen

Een verduisterend rolgordijn is perfect voor ’s nachts of om uit te slapen, maar overdag kan het te donker zijn. Daarom raden wij aan om te combineren met in-betweens of transparante gordijnen. Zo houd je overdag ongewenste inkijk tegen en filter je het daglicht op een mooie manier. Ook verbetert deze combinatie de akoestiek en isolatie van je woning. Onze vakmensen adviseren je graag over de beste combinaties voor jouw interieur.
 

Verduisterende rolgordijnen bij Floors & more in Utrecht

Bij Floors & more laten we jouw rolgordijnen op maat maken, zodat ze perfect passen bij jouw interieur. Kom gerust langs en vind de mooiste rolgordijnen voor jouw woonstijl en woonwensen. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk advies. Je vindt ons op de Woonboulevard Utrecht, waar parkeren altijd gratis is.
 

Advies op maat

Meetservice