HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Versus® gordijnen bij Gewoon mooi

Versus® gordijnen

Versus® gordijnen

Versus® gordijnen

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies je in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“Gewoon mooi heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Versus®: het multifunctionele 2-in-1 wavegordijn

Het innovatieve en multifunctionele Versus® gordijn is een absolute topper van topkwaliteit. Het gordijn is gemaakt van transparante gordijnstof met daarin lamellen en voorzien van de royale Wave-plooi, waardoor het ook wel een wavegordijn wordt genoemd. Het gordijn is zowel geschikt voor de dag als voor de nacht, dankzij de in-between gordijnstof met lichtdichte lamellen. Dit bijzondere gordijn is verkrijgbaar bij Gewoon mooi in Mijdrecht. Bovendien zijn we zeven dagen per week geopend en kun je gerust een afspraak maken met onze adviseurs.

Zowel transparant als verduisterend

Het Versus® gordijn combineert innovatie moeiteloos met sfeer en is van het kwaliteitsmerk Toppoint. Het gordijn is verkrijgbaar in verschillende transparante gordijnstoffen. Het gordijn is geschikt voor zowel de dag als de nacht en biedt maximale privacy dankzij de lichtdichte lamellen die je bedient met een ketting. Het grote verschil met gewone lamellen is dat deze lamellen in een mooi gordijn verwerkt zijn, waardoor het een unieke raamdecoratie is.

Strakke perfectie

Het gordijn van de Versus® wordt ook wel een wavegordijn genoemd vanwege de royale Wave-plooi die altijd perfect valt, mooi strak in een gelijkmatige glooiing. Dit is ideaal voor een gordijn waarin lamellen verwerkt zijn. De gordijnstof bepaalt welke lamellen er in de stof verwerkt worden en de lamellen zijn verkrijgbaar in wit of grijs. Het gordijn heeft twee breedtematen, namelijk 89 en 127 mm, en de bevestiging is met een rail in de kleuren wit, grijs of zwart.

Zwevende, verborgen lamellen

Vanwege de bijzondere techniek, waarbij alle onderdelen van hoogwaardige kwaliteit zijn en het geheel als op rolletjes loopt is het Versus® gordijn zeker innovatief te noemen.  De lamellen zijn verborgen in de gordijnstof en lijken haast wel te zweven, doordat ze met een band van drukkers netjes op hun plek worden gehouden. De lamellen zijn lichtdicht en hebben afgeronde hoeken, waardoor ze de gordijnstof niet beschadigen.

Ook geschikt voor vochtige ruimtes

Niet alleen mooi in vochtige ruimtes, maar Versus® kan ook van brandwerende gordijnstof gemaakt worden. Bij Floors & more bieden we bovendien installatieservice met ervaren vakmensen, zodat je zeker weet dat jouw gordijn perfect geïnstalleerd wordt. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk advies.

Stel jouw eigen Versus® gordijn samen in 3 stappen:

Stap 1. Kies uit de uitgebreide Toppoint-collectie een in-between gordijnstof
Stap 2. Bepaal de gewenste plooibreedte van 89 mm of 127 mm
Stap 3. Selecteer de rails die past bij jouw interieur
Uiteraard staan onze interieuradviseurs altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Het Versus® gordijn bij Gewoon mooi

Ontdek het Versus® gordijn bij Gewoon mooi in Mijdrecht. Onze woonwinkel is 7 dagen per week geopend en je kunt gratis parkeren op onze locatie op Woonboulevard Utrecht. Je vindt ons gemakkelijk en we hebben een installatieservice met ervaren vakmensen. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk advies.

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.