HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen bij Gewoon mooi

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Gewoon mooi in Mijdrecht zeker aanraden!”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze openingstijden

wo t/m vr: 09:30-17:30
za: 09:00-17:00


Vouwgordijnen op maat bij Gewoon mooi in Mijdrecht

Vouwgordijnen vormen stijlvolle raamdecoratie die perfect past in elk interieur. Wat je woonstijl ook is, de vouwgordijnen van Toppoint uit onze woonwinkel sluiten naadloos aan. Met meer dan 1.500 verschillende gordijnstoffen vind je bij ons altijd iets dat jouw woonstijl verrijkt. Met ons maatwerk en persoonlijk interieuradvies weet je zeker dat je hier de mooiste vouwgordijnen vindt voor jouw thuis. Bezoek daarom nu onze showroom in Mijdrecht: Gewoon mooi.

Transparante en verduisterende vouwgordijnen

In onze collectie hebben we zowel transparante als verduisterende gordijnstoffen. Met een overvloed aan kleuren en dessins is er altijd iets passends voor jouw interieur. Als het keuzeaanbod overweldigend wordt, helpen onze ervaren adviseurs je graag met vakkundig en persoonlijk interieuradvies.

Zorgvuldige afwerking

Elk vouwgordijn wordt met de beste materialen zorgvuldig samengesteld. Dit gebeurt in ateliers waar we de vouwgordijnen volgens jouw wensen laten maken. Hier wordt onder andere gezorgd voor een perfecte kleurafstemming van het garen op de stof, worden zijzoomen geblindzoomd en worden de baleinen op de juiste plek geplaatst om de gewenste uitstraling te creëren. Baleinen aan de voorzijde geven een strakke look, terwijl baleinen aan de achterzijde een meer klassieke of landelijke uitstraling bieden.

Vouwgordijnen top-down

Onze vouwgordijnen kunnen ook top-down worden gemaakt. Als je hiervoor kiest, kun je ze vastzetten in het onderste deel van het raam. Dit creëert een uniek effect en voorkomt directe inkijk, wat praktisch is als je wel daglicht wilt behouden maar ook privacy op prijs stelt.

Vouwgordijnen + gordijnen

Bij Gewoon mooi heb je de keuze uit transparante en verduisterende vouwgordijnen. Het wordt aangeraden vouwgordijnen te combineren met andere raamproducten voor optimale lichtregulatie overdag en privacy in de avond. Vouwgordijnen combineren uitstekend met gordijnen. Verduisterende vouwgordijnen kunnen het beste worden gecombineerd met in-betweens of transparante gordijnen, terwijl transparante vouwgordijnen mooi samengaan met verduisterende gordijnen. Zo’n combinatie zorgt voor verbeterde isolatie, sfeer en akoestiek in huis.

Vouwgordijnen laten voeren

Vouwgordijnen bij Gewoon mooi kunnen worden gevoerd met voeringstof, waardoor de gordijnstof langer mooi blijft en beter beschermd is tegen UV-straling. Voering zorgt ook voor betere isolatie en akoestiek. Als je een verduisterend vouwgordijn wilt, maar de gekozen stof niet verduisterend is, kunnen we het alsnog voor je voeren.

Voor heel grote ramen

Onze vouwgordijnen worden vervaardigd van hoogwaardige materialen, waardoor ze geschikt zijn voor grote ramen. De techniek is solide, met baleinen gemaakt van sterk hol aluminium om te voorkomen dat de vouwgordijnen te zwaar worden. We kunnen vouwgordijnen maken voor ramen tot wel 5 meter breed en 3,2 meter hoog, dus ook voor extra grote ramen. De bediening kan handmatig met een sterke RVS-ketting, of elektrisch.

Voor vochtige ruimtes

Als je vouwgordijnen wilt plaatsen in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer, maken wij ze van sterk screendoek. Dat is vocht- en schimmelwerend. Vouwgordijnen van screendoek blijven daardoor ook in vochtige ruimtes mooi en functioneel.

Het schoonmaken van vouwgordijnen

Het schoonmaken van vouwgordijnen moet volgens de wasinstructies of de aanwijzingen van Gewoon mooi gebeuren. Verwijder altijd de baleinen en verzwaringslat voordat je ze schoonmaakt. Reinig vervolgens de gordijnstof volgens de aanwijzingen en hang het terug inclusief de baleinen en verzwaringslat, zodat de stof mooi opdroogt in de juiste vorm.

Vouwgordijnen bij Gewoon mooi

Bij Gewoon mooi vind je vouwgordijnen voor jouw interieur. Wij bieden een installatieservice met ervaren vakmensen. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag en natuurlijk op afspraak. Je vindt ons in het centrum van Mijdrecht, waar parkeren gratis is. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs. Tot snel!