HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Aluminium jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Aluminium jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Aluminium jaloezieën: strakke en stijlvolle raamdecoratie

Wil je strakke, stijlvolle raamdecoratie voor jouw interieur? Dan kies je natuurlijk aluminium jaloezieën! Die zijn heel erg mooi maar ook heel erg praktisch. Want ze passen in elke ruimte en bij elke woonstijl. En doordat wij de aluminium jaloezieën van Scala® verkopen, weet je ook zeker dat je jaloezieën kiest van absolute topkwaliteit. Bezoek Studio Sosef en laat je verrassen door het ruime aanbod en onze inspirerende woonadviezen!

Scala® aluminium jaloezieën: fraai design en uitstekende kwaliteit

De Scala® aluminium jaloezieën hebben strakke vormen en een slim ontwerp. Zo is elk onderdeel van aluminium gemaakt waardoor het altijd mooi en functioneel blijft. Ook het ontwerp is bijzonder; het bovenprofiel bijvoorbeeld is gesloten zodat er geen stof of vuil in kan komen. De onderzijde is weer zo afgewerkt dat het strak op de vensterbank valt. Een prachtig design dus met een fraaie afwerking. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Ook voor badkamer en keuken

Raamdecoratie voor de badkamer en keuken kan lastig zijn omdat hier altijd veel vocht is. Maar kies je voor de aluminium jaloezieën van Scala®, dan weet je zeker dat ze gewoon mooi blijven. Ook in die vochtige ruimtes. Want doordat alle onderdelen van deze jaloezieën van aluminium zijn, zijn ze daardoor vocht- en schimmelwerend. Zo blijven deze jaloezieën altijd mooi, waar je ze ook ophangt.

Kies je breedtemaat

Aluminium jaloezieën zijn er in een stoere of elegante versie. Het hangt helemaal af van de breedte van de lamellen. Ze zijn er bij de aluminium jaloezieën in vijf breedtematen: van 16 mm tot 70 mm breed. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. De jaloezieën zelf zijn ook geschikt voor ramen tot vier meter breed. Zoek je iets voor een nog breder raam? Dan hebben we de Scala® XL7; een elektrisch bedienbare aluminium jaloezie die tot een breedte van wel 7 meter gemaakt kan worden.

Afwerking naar wens

De Scala® aluminium jaloezieën zijn natuurlijk heel strak qua uitvoering, maar ze zijn zeker niet standaard. Je kunt ze helemaal naar wens laten afwerken. Zo kunnen de bredere lamellen, die van 50 en 70 mm breed, met een ladderband afgewerkt worden. In de kleur van die band heb je veel keuze. Combineer je de jaloezieën bijvoorbeeld met transparante gordijnen, dan kun je die ladderband afstemmen op de kleur van de gordijnen. Sowieso is elke Scala® jaloezie kleurgecoördineerd, wat betekent dat alle onderdelen in dezelfde kleur uitgevoerd zijn waardoor het geheel er heel rustig uitziet. Wil je wat meer variatie? Dan kun je de jaloezieën ook in meerdere kleuren uitvoeren, dit kan tot wel drie kleuren per jaloezie!

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Ook in draaikiepramen

De smalle variant van de aluminium jaloezieën zijn ook heel geschikt voor draaikiepramen. Deze jaloezie met een lamel van 25 mm breed, past mooi in de smalle glaslijst van die ramen. Bovendien kunnen ze heel gemakkelijk bevestigd worden; met klemsteunen of met het handige montagesysteem EasyClick. Daarmee zit de jaloezie altijd strak tegen het raam, ook als dat openstaat of gekanteld is.

Wil jij ook aluminium jaloezieën in jouw interieur?

Lijkt jou dat wel wat, aluminium jaloezieën in jouw interieur? Kom dan snel naar Studio Sosef en laat je inspireren door onze collectie en ons creatieve team. Zij vertellen je graag wat er nog meer mogelijk is, zoals mooie combinaties met andere raamdecoratie of ze adviseren je hoe je het helemaal in de stijl van jouw interieur kunt laten afwerken. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kom langs, we ontvangen je graag met een fijne kop koffie.

‘Alles voor verf en wonen!’

Interieuradvies

zeker bij Studio Sosef