HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Aluminium lamellen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Studio Sosef heeft alles in huis voor je inrichting en ze geven dat uitstekend advies!”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Aluminium lamellen, robuuste raamdecoratie

Robuuste raamdecoratie? Dat zijn toch echt de aluminium lamellen. Een stoer detail dat mooi combineert met hout en beton en zo in veel woonstijlen past. En ook voor veel ramen opgehangen kan worden, zelfs in de vochtige ruimtes! Wil je deze lamellen eens zelf bekijken? Kom dan naar onze woonwinkel in Naaldwijk, Studio Sosef.

Volop privacy en aangenaam licht

Met aluminium lamellen weet je zeker dat je kunt genieten van volop privacy en een aangenaam licht in huis. Want net zoals met Iso Reflex®, pvc of stoffen lamellen, regel je het ook met de aluminium lamellen in een handomdraai! Je kantelt ze gewoon net zover totdat je de privacy of lichtinval hebt die je graag wil. Natuurlijk hebben ook deze lamellen de handige raamwasfunctie. Een slimme functie waarmee je alle lamellen in een keer zo opzijschuift. Zodat je bijvoorbeeld heel gemakkelijk de ramen kunt wassen.

Schoonmaken van aluminium lamellen, zo gedaan

Aluminium lamellen zijn vrij eenvoudig schoon te maken. Je hoeft ze alleen maar uit de rails te klikken, op een egale ondergrond te leggen en dan maak je ze schoon met een zachte vochtige doek en een sopje. Zodra ze droog zijn, of afgedroogd, kunnen ze zo weer terug geklikt worden in de rails.

Aluminium lamellen, ook voor vochtige ruimtes

De aluminium lamellen die wij verkopen, zijn uit het Toppoint-assortiment. En dat betekent dat ze geheel van aluminium zijn gemaakt waardoor ze niet roesten. Het hele systeem en de lamellen zelf kunnen prima tegen vocht waardoor je ze dus in elke vochtige ruimte kan ophangen. Zelfs in de badkamer!

Zelfs voor grote, hele brede of schuine ramen

Voor een raam dat niet een standaard afmeting heeft, of die een schuine zijde heeft, kan niet zomaar elk type raamdecoratie gehangen worden. Maar wel lamellen. De aluminium lamellen die wij op maat laten maken, kunnen tot wel 6 meter breed. De lamelbreedtes zijn er van smal tot breed; van 52 mm tot wel 250 mm. Van elegant voor een kleiner raam tot robuust voor een groot raam dus!

Wooninspiratie en persoonlijk interieuradvies bij Studio Sosef in Naaldwijk

Wil je weten of aluminium lamellen ook in jouw woning passen? Laat je dan inspireren en informeren bij Studio Sosef in Naaldwijk. Met een creatief en ervaren team staan we van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar in onze woonwinkel. Hier zie je veel voorbeelden voor elk type woonstijl. Kom langs en we helpen je graag verder.

‘Alles voor verf en wonen!’

Advies op maat

Meetservice