HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Behang, sfeermaker in jouw huis

Behang kan overal, er is zoveel keus.

'Al die verschillende texturen moet je zien, voelen, kom bij ons langs'

Klantervaring

”Studio Sosef beschikt over een prachtig assortiment met behang en geeft geweldig advies daarover. Je hebt keuze uit de mooie merken Arte en Dutch Walls Company”

”Een behang kan echt een statement zijn in je huis. Ik adviseer je daar graag over”

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

‘Alles voor verf en wonen!’

Meer sfeer met behang

Bij Studio Sosef in Naaldwijk vind je de mooiste behangmerken zoals Arte, Nobilis, Elitis en Dutch Walls Company. Geef elke ruimte meer sfeer met een mooie print of strakke kleur. Binnen een mum van tijd creëer je een compleet nieuwe look met een mooi behang. Of het nu gaat om het toilet, de kinderkamer of zolder. Een print of aparte kleur doet zoveel meer.

Maak verrassende combinaties

Behang kan in effen kleuren, met een mooie print erop of met een speciaal patroon. Ook zie en voel je steeds meer prachtige 3D structuren. Laat je verrassen met luxe behang wat eruitziet én voelt als bijvoorbeeld een vacht of als veren. Of wat zelfs gemaakt is van echte marelmoerschelpen!

Wat past bij jou?

Wil je extra bescherming van je muur en een strakke wand creëren? Hiervoor is vliesbehang de ideale oplossing. Kies voor een glad vliesbehang of kies voor vliesbehang met een structuur. Dit sterke, beschermde behang is ook perfect om te schilderen in iedere gewenste kleur.

Een uniek resultaat

We hebben een ruime keuze aan mooie afbeeldingen die op behang afgedrukt kunnen. Jouw eigen afbeelding kan natuurlijk ook. De afbeelding van jouw keuze wordt vervolgens op maat van jouw wand gemaakt en op het behang afgedrukt. Een wand met jouw persoonlijke afbeelding, voor een echt uniek resultaat!

In onze showroom presenteren we een uitgebreide collectie behang met een grote variatie aan patronen en kleuren. Wij adviseren graag over soorten, kleuren en combinaties. Ieder type behang kunnen we ook aanbrengen voor een strak resultaat. Denk hierbij aan behang met een patroon, glasvliesbehang en fotobehang.

Wij nemen het behangen voor je uit handen, kom langs!

Advies nodig?

Maak een afspraak >

Wil je ook behang maar geen idee hoe? Kom langs voor advies op maat >

Advies nodig? Ik help je graag. Maak een afspraak >