HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Iso Plissé® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Iso Plissé® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Iso Plissé® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Iso Plissé® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen, perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel bij Studio Sosef is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Luxe Iso Plissé® gordijnen: raamdecoratie die energie bespaart

Luxe raamdecoratie die ook nog energie bespaart? Dat zijn de Iso Plissé® gordijnen. Een opvallend en elegant gordijn dankzij de honingraatstructuur van de gordijnstof. En juist die structuur maakt dat ze ook nog eens tot wel 25% energie kunnen besparen. Echt een raamproduct dat je eens zelf moet zien, en dat kan. Bij woonwinkel Studio Sosef in Naaldwijk.

Iso Plissé® gordijnen hebben veel extra voordelen

Iso Plissé® gordijnen zijn van zichzelf al aantrekkelijk, maar door de vele voordelen zijn ze nog meer geliefd. Dit stijlvolle raamproduct is isolerend, past in ramen met afwijkende vormen en is er in gordijnstoffen van transparant tot verduisterend. Ze zijn antistatisch en stofwerend waardoor ze lang mooi blijven en hebben een aangename lichtfiltering wat ze ook geschikt maakt voor de werkplek. En wist je dat ze ook nog eens heel gemakkelijk te bedienen zijn? Natuurlijk met de hand, maar ook via een afstandsbediening of een app.

Tot wel 25% besparing op energie

De Iso Plissé® gordijnen zijn bekend om de opvallende honingraatstructuur. Hierdoor ogen ze elegant en luxe maar ze zijn hierdoor ook energiebesparend. In die honingraat komt namelijk een stilstaande luchtlaag die isolerend werkt en de temperatuur in huis constant houdt. Zo voorkomt het warmteverlies via de ramen en kan de energiebesparing tot wel 25% zijn!

Aangenaam licht, ideaal bij de werkplek

Iso Plissé® gordijnen filteren van zichzelf al het licht heel aangenaam, en dat kan heel prettig zijn. Ze zorgen er daardoor voor dat er geen hinderlijk licht in het beeldscherm schijnt. Dat is ook niet zo vreemd; deze raamdecoratie voldoet aan de Europese normen voor lichttransmissie. Die norm bepaalt hoeveel licht door een raamproduct mag schijnen. Met Iso Plissé® gordijnen is het dus erg aangenaam werken op je werkplek!

Ramen in een erker, koepel of in een afwijkende vorm?

Erkerramen, koepelramen en ramen met een afwijkende vorm zijn vaak best lastig om te bekleden. Maar niet voor de Iso Plissé® gordijnen. Die zijn geschikt voor allerlei soorten en vormen ramen. Ook als het een draaikiepraam is of een dakraam dat kantelt. Wij laten deze raamdecoratie op maat maken zodat het altijd perfect aansluit op de kozijnen. Wel zo handig als je een ‘lastig raam’ hebt!

Bediening en montage

Iso Plissé® gordijnen kunnen op verschillende manieren bediend worden: met een koord, stok, handgreep, draaistang, afstandsbediening of app. En wil je het extra veilig? Dan is er de SmartCord® waarbij het koord altijd op dezelfde lengte blijft. Het monteren kan met zijgeleidingsprofielen of klemsteunen of met EasyClick, een systeem waarmee het perfect past in draaikiepramen of dakramen en dat geplaatst kan worden zonder te boren of te schroeven in de kozijnen.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® gordijnen is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Studio Sosef een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Voorkom inkijk met Iso Plissé® gordijnen!

Met Iso Plissé® gordijnen is inkijk verleden tijd. Laat ze bijvoorbeeld uitvoeren in de top-down bottom-up variant. Dan kun je de Iso Plissé® gordijnen op elke hoogte vastzetten in het kozijn, zoals op ooghoogte bijvoorbeeld. Ook kun je twee verschillende gordijnstoffen in een pakket kiezen; het Day & Night-model waarmee je een transparante en verduisterende gordijnstof ineen hebt.

Meer weten over de raamdecoratie Iso Plissé® gordijnen?

Iso Plissé® gordijnen zijn een aanwinst voor elk interieur. Wil je daar meer over weten of vraag jij je af hoe het zal staan in jouw huis of kantoor? Bezoek dan onze woonwinkel Studio Sosef in Naaldwijk. Ons creatieve en vakkundige team staat voor je klaar met informatie en inspiratie. We zijn er van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Alles voor verf en wonen!’

Bezoek onze showroom

Advies op maat