HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Duo rolgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Duo rolgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.“.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Duo-rolgordijnen van topkwaliteit, bij Studio Sosef

Duo-rolgordijnen zijn opvallende en stijlvolle raamdecoratie. Deze bijzondere rolgordijnen bestaan uit een transparant en niet-transparant deel waardoor je altijd kunt spelen met het licht en de privacy. Benieuwd hoe de duo-rolgordijnen er in het echt uitzien? Wij hebben ze van topkwaliteit in onze woon- en interieurwinkel in Naaldwijk. Bezoek snel Studio Sosef voor een uitgebreide collectie en altijd persoonlijk interieuradvies.

Twee keer meer met duo-rolgordijnen

Met duo-rolgordijnen, ook wel roljaloezieën genoemd, heb je eigenlijk twee keer meer; meer stof, meer keus en meer mogelijkheden! Ze bestaan uit twee stoflagen en jij kiest voor elk de stofsoort en de kleur. De stoffen zijn er van glad en lichtglanzend tot warme linnenlook. En weet je dat je ook voor patronen kunt kiezen in plaats van een niet-transparante baan stof? Met deze bijzondere rolgordijnen heb je echt heel veel mogelijkheden om ze precies zo te maken als jij dat wil!

Afwerking op maat

Heb je de stofsoorten gekozen, dan ben je er nog niet. Duo-rolgordijnen worden ook afgewerkt zoals jij dat wil. Je kunt onder andere kiezen voor een cassette en montageprofiel in gelakt wit of geanodiseerd aluminium. De zijkanten geef je een kapje in een kleur die jij mooi vindt. En voor de onderlat kun je kiezen uit een brede designlat of een massief aluminium onderlat in wit, zwart en aluminium.

Combineer ze voor nog meer sfeer in huis

De stijlvolle duo-rolgordijnen kun je goed combineren met andere raamproducten, zo wordt je interieur nog mooier en comfortabeler! Een mooie match voor de duo-rolgordijnen zijn gordijnen. Kies ze in dezelfde kleur of van dezelfde stof voor een strakke uitstraling. Of ga juist voor een spannend contrast en zoek een heel andere kleur of materiaal uit. En kan de akoestiek in huis wel wat aangenamer? Dan raden we aan om de duo-rolgordijnen te combineren met dikke of gevoerde overgordijnen. De mooiste en meest sfeervolle combinaties voor jouw interieur vind je bij Studio Sosef waar onze interieurstylisten voor je klaar staan met persoonlijk advies.

Elektrisch gemak

Duo-rolgordijnen kun je natuurlijk gewoon met de hand bedienen. Hiervoor hebben we fraaie metalen kettingen zodat het geheel er strak en stijlvol uitziet. Maar wil je meer gemak? Dan kies je voor elektrische bediening. In dat geval open en sluit je de rolgordijnen met een afstandsbediening of met een app die is aangesloten op een smart home hub. Elektrische bediening is overigens ook mogelijk als er geen aansluitpunt direct in de buurt zit.

Kwaliteit in duo-rolgordijnen; Studio Sosef regelt het!

Bij Studio Sosef ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij zorgen ervoor dat de duo-rolgordijnen perfect passen in jouw interieur. Bezoek dus onze woonzaak voor inspiratie, woontrends en altijd persoonlijke service. We heten je graag welkom van dinsdag tot en met zaterdag in Naaldwijk aan de Smederijstraat 44.

‘Alles voor verf en wonen!’

Advies op maat

Meetservice