HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

DWC Amsterdam bij Studio Sosef, ook behangservice

Sustainable

Ik adviseer je graag

Klantervaring

‘Wat een mooie winkel en groot assortiment. Op advies behang gekocht van DWC en we zijn er nog elke dag erg blij mee!’

”Naast het fantastische kleurenpalet is het ook nog een sustainable! Advies hierover? Ik help je graag.”

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Het meest fijne en luxe textiel behang

Dutch Walltextile Company

Dutch Walltextile Company

Ook wel DWC Amsterdam is een echt Hollands bedrijf dat opgericht is in 2014 met passie voor textiel en interieur. Inmiddels in DWC internationaal befaamd voor het produceren van het meest fijne en luxe textielbehang bestemd voor high-end interieurs. De perfect combinatie tussen vakmanschap, elegantie en eigentijdse stijl vind je in de producten van WDC. Maak een afspraak met ons, Studio Sosef en wij helpen met het vinden van de perfecte combinatie.

Daarom kies je voor DWC Amsterdam?

Het textielbehang van DWC Amsterdam wordt ontworpen en geproduceerd in een eigen fabriek in Amsterdam. Daarom is maatwerk makkelijk te realiseren. Zo is de wandtextiel ook te bestellen als losse stof om zo te kunnen combineren met bijvoorbeeld kussentjes voor op de bank. Daarnaast zijn de stoffen van hoge kwaliteit en staat duurzaamheid bij DWC Amsterdam hoog in het vaandel. De mogelijkheden bekijken? Studio Sosef geeft je graag advies!

Zoveel mogelijkheden

Van Indiase zijde tot Belgische Suède, je vindt het allemaal in de collectie van DWC Amsterdam. Dus wil je ook die luxe en rijke uitstraling in je interieur? Maak dan snel een afspraak bij ons, Studio Sosef en met de prachtige stalenboeken kunnen we je direct laten ervaren wat de collectie van DWC Amsterdam kan doen voor jouw interieur!

Vakmanschap & elegantie is waar DWC voor staat

Nederlands ambacht

Kies voor donker textiel behang

Rijkdom in het interieur