HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

bij Studio Sosef in Naaldwijk

EasyClick

bij Studio Sosef in Naaldwijk

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren plissé, Duette®Shades en aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Goed adres voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette®Shades.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

EasyClick; het montagesysteem voor raamdecoratie

Raamdecoratie bevestigen in het kozijn zonder te boren of te schroeven? Dat kan met EasyClick! Het handigste montagesysteem voor Duette®Shades, jaloezieën en plisségordijnen. Ontdek ze zelf, bij woonwinkel Studio Sosef in Naaldwijk.

Monteren van raamdecoratie, echt easy met EasyClick

Dit montagesysteem werkt net zoals de naam al doet vermoeden: echt easy. EasyClick bestaat uit een aluminium frame met daarin het raamproduct. Het frame wordt met een magneetband of klittenband tegen de kozijnen bevestigd. Dit betekent dat je niet meer hoeft te boren of schroeven in de kozijnen. En dat is wel zo fijn bij aluminium of kunststof kozijnen! Ook het eruit halen van EasyClick is heel gemakkelijk; het zit immers vast met een magneet of klittenband. Wil je erbij om bijvoorbeeld de ramen te wassen, dan til je het frame er zo uit.

Veel voordelen

Kies je voor EasyClick, dan kies je voor veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat de raamdecoratie gemonteerd kan worden zonder dat je gaten in de kozijnen krijgt. Ook blijft raamdecoratie strak voor het raam hangen zonder kieren aan de zijkant, omdat het bevestigd is in een frame. Ideaal dus bij ramen die ook schuin kunnen kantelen zoals draaikiepramen, of die schuin hangen zoals dakramen. EasyClick is in meerdere RAL-kleuren leverbaar zodat je het mooi kunt afstemmen op jouw interieur. Het frame is strak en netjes afgewerkt waardoor het mooi in het kozijn valt. En het is ook nog eens kindveilig omdat er geen kettingen of koorden loshangen bij dit systeem.

Geschikt voor plissés, jaloezieën en Duettes

Met EasyClick kun je plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën strak voor het raam bevestigen. Voor de plissés en de Duettes kan dat voor elke variant, ook die met top-down, bottom-up. Kies je voor de jaloezieën, dan wordt die voorzien van een transparante handgreep en tuimelstang om het te bedienen. EasyClick is geschikt voor lamellen met een breedte van 25 mm.

EasyClick, ook bij woonwinkel Studio Sosef in Naaldwijk

EasyClick is een absolute aanrader om je raamdecoratie mee te bevestigen. Wil je dit montagesysteem wel eens zelf zien? Bezoek dan onze woonwinkel, Studio Sosef in Naaldwijk. Wij staan hier voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en veel wooninspiratie. Kom je langs? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Alles voor verf en wonen!’