HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

‘Alles voor verf en wonen!’

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Kashmir

Donegal

Piramide

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

Loux

Sfeervolle gordijnen voor je interieur

Elk interieur krijgt meer sfeer met mooie gordijnen. En de gordijnen die passen bij jouw woonstijl, vind je bij Studio Sosef in Naaldwijk. Een complete woonwinkel met alles onder een dak, ook raamdecoratie van hoge kwaliteit. Kom langs voor persoonlijk interieuradvies en volop inspiratie.

1.000+ gordijnstoffen

Wil je een modern interieur? Liever iets meer elegants? Of juist vintage? Met de meer dan 1.000 gordijnstoffen bij Studio Sosef vind je altijd het gordijn dat helemaal aansluit bij jouw woonstijl. Gordijnen van natuurlijk linnen of grof geweven, van glanzende stoffen of met een subtiel werkje. Maar ook in-betweens van ragfijne stoffen of met bijzondere structuren en natuurlijk overgordijnen van rijk velours of retro ribfluweel… Bezoek onze woonwinkel voor jouw gordijnen en je slaagt zeker!

Geluiddempende gordijnen

Gordijnen in het interieur zorgen dat het geluid gedempt wordt. Zeker als het van dikkere stof is of als je twee lagen gordijnen combineert, zoals transparante en verduisterende gordijnen. Een aangename oplossing voor de holle klanken die in veel moderne gebouwen overheersen.

En isolerende gordijnen

Ramen kunnen tot wel 50% van de warmte in huis verliezen. Tenzij je er gordijnen voor hangt. Die zorgen voor een flinke reductie van dat warmteverlies. Gordijnen zijn isolerend, zeker als je dikkere gordijnen kiest of gevoerde. Dus behalve meer sfeer in huis, zorgen gordijnen ook voor een lagere energierekening en meer comfort!

Echt donker met gevoerde of verduisterende gordijnen

Moet het echt donker in huis zijn? Kies dan verduisterende gordijnen. Of laat ze voeren als je een gordijnstof kiest die van zichzelf niet helemaal verduisterend is. Wij hebben hiervoor verschillende voeringstoffen en adviseren je graag wat het meest geschikt is. Wil je liever iets voor het raam dat het licht mooi kan filteren én kan verduisteren? Kom dan eens de Versus® bekijken; een 2-in-1 wavegordijn dat gemaakt is van transparante gordijnstof met daarin lamellen.

Studio Sosef: de woonwinkel voor gordijnen

Kom naar Studio Sosef voor een heel uitgebreide collectie gordijnen van hoge kwaliteit. Hier adviseren we je persoonlijk voor jouw woonstijl en welke raamproducten daar goed bij passen. Of we komen thuis langs, voor advies op maat. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur is volop parkeergelegenheid. Tot ziens!

Caliz

Gardens

Lise

Perform

Piquet Small