HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Hordeuren

bij Studio Sosef in Naaldwijk

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn als mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.

‘Opmeten lastig? Maak een afspraak en wij nemen dit graag voor je uit handen.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Een hordeur voor elke soort deur, bij Studio Sosef

Vind de hordeur voor jouw huis bij Studio Sosef in Naaldwijk. Wat voor type deur het ook is, wij hebben er een geschikte hor voor. En met horrengaas naar keuze. Kom dus snel langs, we adviseren je altijd persoonlijk en regelen het voor je van inmeten tot en met monteren.

Plissé hordeur: praktisch, mooi en heel sterk

De plissé hordeur is praktische, mooie en heel sterke hordeur die in vrijwel elk type deur geplaatst kan worden. Ook als het een grote deur is, een dubbele deur of een schuifdeur. Deze hordeur heeft geplisseerd horrengaas waardoor het zo sterk is. En wordt de deur geheel opengeschoven, dan neemt het maar weinig plek in. Ook blijft deze hordeur gewoon openstaan als die deels opzijgeschoven wordt, de deur schiet dus niet terug. De plissé hordeur is dan ook heel populair. Het frame van deze hordeur kan in 12 RAL-kleuren uitgevoerd worden.

Pendelhordeur: handig met kinderen of huisdieren

Zijn er kinderen of huisdieren in huis? Dan staat een gewone hordeur meestal open! Een pendelhordeur lost dat probleem makkelijk op; die slaat vanzelf dicht én kan naar beide zijden toe geopend worden. Ideaal dus met kinderen of dieren die in en uit rennen! Bij huisdieren raden we sowieso aan om deze hordeur te voorzien van het sterke horrengaas Petscreen. Dat is tot wel 7x sterker dan gewoon horrengaas en zal daardoor niet snel scheuren als de nagels van een hond of kat erin komen.

Scharnierende hordeur

De hordeur die net zo werkt als een gewone deur is de scharnierende hordeur. Deze hordeur opent naar één kant, net als een normale deur. Het grote voordeel van deze hordeur is dat het ook vanzelf dichtklapt waardoor die altijd netjes alle insecten buitenhoudt. Of de pollen. Want deze hordeur kan ook gemaakt worden met het pollenwerende horrengaas waarmee maar liefst 90% of zelfs 99% van de pollen worden tegengehouden. Ook is er nog het extra transparante horrengaas, daarmee is er meer ventilatie in huis en valt het horrengaas haast niet op. Heb je huisdieren? Dan raden we het extra sterke Petscreen aan.

Schuifhordeur: hordeur voor een schuifpui of dubbele deur

Bij grote deuropeningen is ook een grote hordeur nodig. De schuifhordeur kan daarvoor prima gebruikt worden zoals bij een schuifpui of een dubbele deur. Deze hordeur wordt op maat gemaakt, dat kan tot wel 3 meter hoog en 2 meter breed. Is de deur nog breder? Dan is het mogelijk om twee schuifhordeuren naar elkaar toe te laten sluiten. Overigens kan ook deze hordeur met de verschillende soorten horrengaas gemaakt worden.

Hordeuren bij Studio Sosef, Naaldwijk

Voor een goed passende hordeur is maatwerk nodig. En daar zorgen wij voor. Bij Studio Sosef is er altijd een vakkundig team dat je helpt, vanaf advies en inmeten tot en met montage. Wil je weten welk type hordeur geschikt is voor jouw woning? Kom dan langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en vertellen je graag meer.

‘Alles voor verf en wonen!’

Schuifhordeur

Plissé hordeur

enkel en dubbel te plaatsen

Pendelhordeur