HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Horren

bij Studio Sosef in Naaldwijk

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij  raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Horren voor ramen en deuren, bij Studio Sosef in Naaldwijk

Met horren voor ramen en deuren geniet je binnen volop van buiten. Wel de frisse buitenlucht, geen insecten of pollen. Want er zijn verschillende soorten horrengaas waarmee de horren gemaakt kunnen worden. Dus ook handig als je hooikoorts hebt! Wil je daar meer over weten? Bezoek dan Studio Sosef in Naaldwijk.

Insecten buiten, frisse lucht binnen

Horren zijn er vooral om insecten buiten te houden. En dat lukt prima met de horren die wij op maat maken voor de deuren en ramen in jouw huis. Zo kun je met mooi weer lekker alles openzetten zodat je wel de frisse lucht naar binnen laat maar de irritante muggen, wespen en andere vliegen buiten blijven.

Ook bij hooikoorts: horren

Het is vast niet het eerste waar je aan denkt, maar als je last hebt van hooikoort zijn horren een uitkomst! Je kunt ze namelijk laten maken met Transpatec® pollenwerend gaas. Dat is speciaal horrengaas dat tot 90% of zelfs 99% van de pollen weert, afhankelijk van het type horrengaas dat je neemt. Krijg jij de kriebels zodra het lekker weer wordt en de pollen door de lucht zweven? Met horren in je ramen en deuren die voorzien zijn van dit pollenwerende horrengaas, heb je er binnen veel minder last van!

5 soorten horrengaas

Horrengaas komt in vele soorten. Zoals de twee soorten pollenwerend horrengaas, allebei heel handig voor iedereen met hooikoorts. Maar ook het extra transparante horrengaas. Dat laat meer licht en ventilatie door en is ook zelfreinigend. Voor mensen met huisdieren is er het supersterke Petscreen, tot wel zeven keer sterker dan gewoon horrengaas en daardoor goed bestand tegen de scherpe nagels van bijvoorbeeld honden. En natuurlijk is er ook gewoon standaard horrengaas, in grijs en zwart. Aan jou de keus wat het beste past bij jouw woonsituatie!

Raamhorren en hordeuren

Wat voor ramen of deuren je ook hebt, wij kunnen daarvoor op maat gemaakte raamhorren en hordeuren leveren. Ook als het raam een afwijkende vorm heeft of een draaikiepraam is, de deur heel erg groot is of een schuifpui. Kom naar Studio Sosef en je vindt hier de juiste hor voor jouw woning. En doordat wij de horren altijd maken met een systeem dat perfect afdicht en de kozijnen niet beschadigt, weet je zeker dat deze horren naadloos aansluiten en daardoor uitstekend werken!

Vind horren voor jouw woning, bij Studio Sosef in Naaldwijk

Wij leveren een complete service; vanaf persoonlijk advies tot en met de montage in huis. Zo weet je zeker dat je altijd perfect passende raamhorren en hordeuren geleverd krijgt. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen met ons aanbod in horren? Kom dan langs, we staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar aan de Smederijstraat 44 in Naaldwijk.

‘Alles voor verf en wonen!’

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage