HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

In-between gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Studio Sosef, voor het complete plaatje thuis. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

‘Alles voor verf en wonen!’

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-betweens: veelzijdige, ragfijne gordijnen

In-betweens zijn zoveel meer dan alleen maar ragfijne gordijnen. Ze zijn er in verrassend veel verschillende stoffen en structuren. Met een in-between geef je je interieur snel een sfeervolle upgrade. Kom naar Studio Sosef en zie zelf hoeveel mooie en bijzondere in-between gordijnen er zijn. En twijfel je wat het mooist staat bij jouw interieur? Wij helpen je met persoonlijk interieuradvies om een keuze te maken.

Blikdichte vitrage of semi-transparante gordijnen

De vitrage van vroeger lijkt een beetje op de in-betweens van nu. Maar in-betweens zijn eigenlijk zoveel meer! Deze semi-transparante gordijnen zijn blikdicht; ze filteren het licht in huis en laten je wel naar buiten kijken. Maar ze zijn net dik genoeg om inkijk te hinderen. De ideale gordijnen dus voor sfeer en privacy in huis.

In-betweens: een bijzondere collectie van kleur, dessin, materiaal en structuur

Het aanbod in-betweens is verbazingwekkend ruim en divers. Natuurlijk zijn ze er in heel veel kleuren en met verschillende dessins. Maar weet je dat er ook een enorme variatie in stoffen en structuren is? Opengewerkte gordijnstoffen, ruw geweven, met opgestikt leer of als een heel groot haakwerk. En natuurlijk zijn er brandvertragende gordijnstoffen, in-betweens van natuurlijke materialen zoals wol, linnen of katoen of juist van sterke synthetische garens. Kom ze maar eens zelf bekijken, de collectie Toppoint in-betweens in onze woonwinkel ligt voor je klaar.

Gecombineerd met andere raamdecoratie

In-betweens zijn blikdicht. Dat betekent dat ze overdag het licht aangenaam filteren en de inkijk hinderen waardoor ze dan voldoende privacy bieden. Maar voor de avond is dat niet voldoende; bij licht binnen schijnen ze dan wel door. Om ook in de avond privacy in huis te creëren, combineer je ze het beste met andere raamdecoratie. Zoals met overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen. Wat het beste bij jouw interieur past? Dat zoeken we graag samen met jou uit tijdens een persoonlijke stylingsessie in onze woonwinkel.

Persoonlijke interieuradvies bij Studio Sosef, Naaldwijk

Bezoek je Studio Sosef, de woonwinkel in Naaldwijk, dan staat ons team voor je klaar. Met informatie en vooral veel inspiratie. Hier zie je de actuele woontrends en krijg je persoonlijk interieuradvies. Kom gerust langs, er is volop parkeergelegenheid voor de deur en van dinsdag tot en met zaterdag staan we voor je klaar met een fijne kop koffie.

Caliz

Moved

Banda

Bezoek onze showroom

Advies op maat

Perform