HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“De service bij Studio Sosef is meer dan goed. De kennis van de medewerkers uitstekend. Ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Jaloezieën, mooi voor elk raam

Jaloezieën zijn tijdloos en passen bij elke woonstijl. Bij Studio Sosef vind je dus altijd jaloezieën die mooi staan in jouw interieur, voor welke ruimte en voor welk raam je ze ook nodig hebt. Strak of natuurlijk, klein of groot en elegant of robuust, wij hebben ze in talloze kleuren en uitvoeringen. Benieuwd naar deze collectie? Bezoek dan snel onze winkel in Naaldwijk, onze stylisten staan voor je klaar.

Ideaal voor elke ruimte

Wat jouw woonstijl ook is en voor wat voor ruimte je ook raamdecoratie zoekt, jaloezieën zijn altijd een ideale optie. Zelfs voor vochtige ruimtes zoals een keuken of badkamer. Wij hebben ze namelijk in zowel robuust aluminium als in mooi hout. De aluminium jaloezieën zijn vocht- en schimmelwerend en superieur afgewerkt. De houten jaloezieën hebben een prachtige natuurlijke look en geven elke ruimte een aangename sfeer.

Ook zo geregeld: licht en privacy

Meer licht in huis of juist meer privacy? Met jaloezieën regel je het in een handomdraai. Wel zo handig als je thuis moet werken en je geen licht in je beeldscherm kunt gebruiken. Maar ook als je het fijne zonlicht juist maximaal naar binnen wil laten schijnen. Kantel de jaloezieën net zoals jij het wil en je voorkomt ongewenste inkijk of kijkt juist lekker naar buiten. Met jaloezieën regel je het gewoon helemaal zelf!

Jaloezieën met andere raamdecoratie?

Wist je ook dat je jaloezieën gemakkelijk en heel goed met andere raamdecoratie kunt combineren? Hang ze samen met gordijnen of in-betweens voor het raam en je hebt meer sfeer, een betere lichtfiltering en het verbetert de akoestiek. Kies de juiste combinatie en het versterkt je woonstijl. Bij Studio Sosef staan we voor je klaar om je ook hierbij te inspireren en adviseren.

Maatwerk in jaloezieën

Met jaloezieën kun je echt alle kanten op; zo zijn er elektrisch bedienbare jaloezieën en hele grote jaloezieën tot zelfs wel 7 meter breed. Maar ook kun je ze naar wens laten afwerken, met bijvoorbeeld een mooie ladderband. Dat is een stoffen band die buitenlangs de jaloezie loopt en de gaatjes bedekt. De ladderband kan in een kleur naar keuze zodat het goed past bij jouw interieur en is mogelijk bij zowel de aluminium als houten jaloezieën.

Jaloezieën? Die zijn zo schoon!

Schoonmaken? Daar wil je natuurlijk niet veel tijd aan kwijt zijn. En met jaloezieën hoeft dat ook niet. Die maak je zo schoon! Als je ze open zet, dan veeg je het stof en vuil er zo vanaf. Vieze vlekken verwijder je gemakkelijk met een vochtige doek. Jaloezieën zijn dus snel schoongemaakt waardoor jij er extra van kunt genieten!

Persoonlijk interieuradvies bij Studio Sosef in Naaldwijk

Voor elke woonstijl vind je de mooiste jaloezieën bij Studio Sosef. Wij staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en kies je voor een van onze producten? Dan zorgen we dat het ook helemaal naar wens gemaakt en gemonteerd worden.

‘Alles voor verf en wonen!’

Montageservice

Interieuradvies

zeker bij Studio Sosef