HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Lamellen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Bij Studio Sosef maken ze tijd voor je. De service is uitmuntend, ontwerp in 3D laten maken en zo uitlaten voeren. Heel blij met eindresultaat.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Lamellen voor elk interieur – bij je woonwinkel in Naaldwijk

Lamellen zijn mooi voor elk interieur. Ze kunnen in veel verschillende varianten uitgevoerd worden en zijn ook nog eens tijdloos en heel praktisch. Er is er dus altijd wel een die past bij jouw woonstijl. Welke dat is? Dat ontdek je het snelst met het persoonlijke interieuradvies die de stylisten in onze woonwinkel je geven. Kom naar Studio Sosef in Naaldwijk en ontdek het ruime assortiment lamellen van hoge kwaliteit.

Stof, Iso Reflex®, pvc en aluminium, allemaal lamellen

De lamellen in onze woonwinkel zijn er in stof, Iso Reflex®, pvc en aluminium. Jij kiest wat het mooiste staat bij jouw interieur en wij doen de rest. Want hoe groot je raam ook is en of de vorm standaard is of heel afwijkend met bijvoorbeeld een schuine zijde, je kunt er altijd lamellen voor hangen.

Van smal tot heel breed

In onze collectie vind je de kwalitatieve Toppoint-lamellen en die zijn er in verschillende lamelbreedtes. Van smal tot heel breed. Je kiest dus gewoon wat jij mooi vindt en wat natuurlijk het beste past bij de ramen in jouw woning. En wil je daar advies in? Dan zijn wij er om je daarbij te helpen.

Praktische lamellen

Typisch bij lamellen zijn hun praktische eigenschappen. Zoals dat je ze makkelijk opzijschuift, bijvoorbeeld bij een schuifpui. Zet je daarvan de deur open, dan blokkeren ze de doorgang niet. Ook heel praktisch is de raamwasfunctie. Een handige optie waarmee je in een keer het hele pakket lamellen ontkoppelt. Om het raam vrij te maken zodat je ze bijvoorbeeld kunt schoonmaken. Dit als pakket ontkoppelen kan overigens niet bij de breedste lamellen van 250 mm.

Lamellen, uitgevoerd naar wens

Lamellen lijken misschien vrij standaard raamdecoratie, maar dat hoeft niet zo te zijn. We kunnen ze met verschillende opties naar wens uitvoeren. Zo kan de breedste variant afgewerkt worden met een decoratieve houten afwerking. De pvc lamellen kunnen geperforeerd worden voor een bijzonder, lichtdoorlatend effect. Alle lamellen zijn er in meerdere kleuren en de stoffen lamellen kunnen voorzien worden van een coating, om bijvoorbeeld warmte te weren.

Persoonlijk interieuradvies voor lamellen in jouw interieur, bij Studio Sosef in Naaldwijk

Bezoek onze woonwinkel: Studio Sosef in Naaldwijk. Hier vind je alles voor jouw interieur onder een dak. Ons creatieve team van stylisten staat voor je klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. We denken graag met je mee over de inrichting van je woning en helpen je met maatwerk; van advies en inmeten tot en met montage. Kom dus snel langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur zijn volop parkeerplaatsen.

‘Alles voor verf en wonen!’

Meten aan huis