HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nobilis Paris bij Studio Sosef, ook behangservice

Onderscheidend smaakvol

Ik adviseer je graag

Klantervaring

”Schitterend mooie zaak, geen idee dat daar zo’n mooie winkel is gevestigd. Vriendelijk personeel, mooie uitgebreide collectie behang en raamdecoratie’

”Met Nobilis Paris kun je alle kanten op van heel ingetogen tot uitbundig! Ik adviseer je daar graag over”

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Nobilis Paris – van goede smaak

Uniek design

Nobilis Paris

Nobilis Paris is opgericht in 1928 en begonnen als behangproducent. Sinds 1980 is dit Franse merk uitgebreid en ook in de rest van Europa te verkrijgen. Vandaag de dag is Nobilis aanwezig in 30 landen over de wereld en illustreert de meest elegante en unieke behangsoorten.

Voor dit unieke product kun je terecht bij ons, Studio Sosef! Moet het passen bij je huidige meubels of ga je voor een totale make-over? Het verfijnde behang van Nobilis Paris past perfect bij zowel klassieke als eigentijdse levensstijlen. Wij bij Studio Sosef adviseren je graag.

Dit is waarom je Nobilis Paris in huis wilt hebben!

Door de elegante en unieke illustraties op het behang van Nobilis Paris ben je verzekerd van een eyecatcher in huis! Door het ruime assortiment zit er zeker iets bij wat bij jouw stijl past! Naast de bijzondere designs denkt Nobilis Paris ook erg goed na over het materiaalgebruik. Zo heb je naast een stijlvol ook een duurzaam product in huis! Wil je meer weten hierover? Onze specialisten helpen je graag!

Kom gezellig langs

Druk op de knop hieronder en maak online een afspraak, wij nemen uitgebreid de tijd voor je. Met tekeningen, stalen en eventueel foto’s van de ruimte kunnen wij je zeker een goed advies geven. Het behangen liever laten doen? Ook dat kan bij Studio Sosef. Zien we je snel?

 

Ga voor een eyecatcher!

Speels & eigentijds

Of kies behang met reliëf

Behang met reliëf