HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Onze winkel en vakmensen

Welkom bij Studio Sosef

Welkom bij Studio Sosef

Welkom bij Studio Sosef

1001

adviezen

Een kijkje in onze showroom. Alles voor jouw interieur!

Volledige collecties

Interieuradvies

Service aan huis

Ervaren adviseurs

Welkom bij Studio Sosef, alles voor verf en wonen!

Studio Sosef staat garant voor een complete interieurinrichting. Jouw smaak, met net iets meer passie en lef. Onze stylisten adviseren en ontwerpen een inrichting naar wens van de klant. Ons team van vakmensen zorgen voor het professioneel uitvoeren van het schilder-, behang- en stoffeerwerk. Alle expertise voor een prachtige interieurinrichting onder één dak dus.

85 jaar ervaring

Studio Sosef is ruim 80 jaar geleden als schildersbedrijf. In 1937 richtte Cor Sosef een schildersbedrijf op aan de Dijkstraat 72 te Honselersdijk. In 1999 namen de huidige eigenaren Erik en Antoinette Sosef het roer over van (schoon)vader Wim. In 2001 werd de samenwerking met Hans van der Knaap aangegaan en werd de naam omgetoverd tot Sosef-Knaap. Sosef-Knaap is vandaag de dag uitgegroeid tot een bedrijf voor complete interieurinrichting.

Alles onder één dak

Wij verzorgen advies, ontwerp en uitvoering van schilderswerk buiten en binnen, behang, vloeren, stofferen, meubels en accessoires. Vandaag dat in 2021 Studio Sosef werd geïntroduceerd. Studio Sosef staat voor complete woninginrichting. Een ruim assortiment, professioneel advies en eigen vakmensen die het werk voor u kunnen realiseren. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk.

Wij zijn specialist in landelijk wonen