HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Overgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

1483

kleuren

Combineer 2 soorten raamdecoratie.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Ik heb mijn overgordijnen nog beter isolerend laten maken met een passende voering. Dat houdt de kou buiten en de warmte binnen.”

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Donegal

Gordijnen vormen de basis

Donegal

Hortus

Recife en Kashmir

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Kelem

Yills

Lise

Shabby Velvet

Lise

Overgordijnen; instant sfeer in elk interieur

Een echte sfeermaker voor elk huis? Dat zijn absoluut overgordijnen. Ze geven elk interieur een rijke uitstraling en comfort. Vind de overgordijnen die perfect passen bij jouw woonstijl in de ruime collectie bij Studio Sosef in Naaldwijk. Kom snel langs, we staan voor je klaar om je persoonlijk interieur- en stylingsadvies te geven.

De voordelen van overgordijnen

Overgordijnen zijn ideale raamdecoratie met veel voordelen. Ze zorgen voor sfeer dankzij hun royale look. En omdat ze van een dikkere stof gemaakt zijn, of omdat ze gevoerd zijn, zijn ze ook nog eens geluiddempend en isolerend. Zo wordt het altijd aangenamer in huis. Bovendien bieden ze volop privacy zodra je ze dichtschuift.

Verduisterend door gevoerde overgordijnen

Overgordijnen zijn vaak verduisterend, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Wil je dat wel dan kunnen we ze altijd verduisterend maken. Door de gordijnstof van jouw keuze te voeren met een verduisteringstof. Welke gordijnstof jij dus ook mooi vindt, als je dat wil kunnen we de overgordijnen altijd verduisterend maken!

Maatwerk in overgordijnen

Natuurlijk zijn ook de overgordijnen bij ons altijd maatwerk. We maken ze namelijk precies zoals jij ze wil; in de stof, kleur, met of zonder dessin en met de gordijnplooi van jouw keuze. Vind je het lastig om een keus te maken die goed aansluit bij jouw woonstijl? Dan helpen wij je daarbij met persoonlijk interieuradvies, in onze winkel of bij jou thuis.

Overgordijnen gecombineerd

Overgordijnen combineren heel mooi met verschillende andere soorten raamdecoratie. En dat is ook wel zo handig, want overdag wil je de overgordijnen natuurlijk niet steeds dicht houden! Daarvoor hebben we dan raamproducten die het licht mooi filteren en ook wat privacy bieden. Zoals de transparante rolgordijnen. Maar ook jaloezieën passen goed bij overgordijnen, die combinatie staat mooi als je een wat modernere woonstijl hebt. Voor een zachtere sfeer combineren plisségordijnen of in-betweens er weer mooi bij. Wil jij overgordijnen in je interieur, dan vind je bij ons genoeg mogelijkheden om ze mee te combineren!

Overgordijnen uit Naaldwijk

Ook jouw nieuwe overgordijnen vind je bij ons, in Naaldwijk. Bij ons doe je volop wooninspiratie op en staat er een creatief team voor je klaar om je te informeren en persoonlijk te adviseren. Wij zorgen ervoor dat jouw keuze in overgordijnen, ook helemaal naar wens opgeleverd wordt en dat het perfect past bij jouw interieur en de ramen. Kom dus snel naar Studio Sosef.

‘Alles voor verf en wonen!’

Totaal advies

Montageservice