HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Verduisterende paneelgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Bij mijn moderne interieur staan de verduisterende paneelgordijnen fantastisch. Ik heb goed advies gehad bij Studio Sosef.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Verduisterende paneelgordijnen voor elke kamer

Met verduisterende paneelgordijnen maak je het in elke kamer donker zodra jij dat wil. En daarbij zijn ze ook nog eens heel mooi, indrukwekkend en naar wens te stylen. De ideale raamdecoratie dus voor elke kamer; van woonkamer en slaapkamer tot een werkkamer of de zaak. Ontdek nu de paneelgordijnen voor jouw interieur, met persoonlijk stijladvies van het creatieve team van Studio Sosef in Naaldwijk.

Kleurrijk, met dessin of heel rustig

Wil je een rustige uitstraling voor het raam? Of zoek je iets met felle kleuren? Wij hebben de mooiste verduisterende gordijnstoffen voor paneelgordijnen. Ook met mooie dessins en ingeweven motieven. Kiezen wordt dan wel wat lastiger, maar daar helpen wij je graag bij! Met onze stylisten vind je altijd de paneelgordijnen die het beste passen bij jouw interieur.

Heerlijk koel

Wist je dat we de paneelgordijnen ook van een warmtewerende stof kunnen laten maken? Zo blijft de ruimte altijd lekker koel, wel zo fijn als je ze in een werkkamer of slaapkamer hangt! Kies je ze voor een kantoor of andere zakelijke toepassing, dan worden vaak vlamvertragende gordijnstoffen vereist. En dat kan, ook daarin hebben we volop keus, net als in vuilafstotende gordijnstoffen zodat ze langer mooi blijven.

Vuilafwerende coating

De paneelgordijnen kunnen dus ook gemaakt worden van een gordijnstof met vuilafwerende coating. Je hoeft ze dan vrijwel niet schoon te maken. Kies je voor een stof zonder zo’n coating, dan kun je ze het beste reinigen met een zachte doek of borstel. Zit er een vlek op die je er niet af krijgt? Vraag ons dan om advies en gebruik in ieder geval niet een schoonmaakmiddel of een harde borstel.

Verduisterende paneelgordijnen + andere raamdecoratie

Met verduisterende paneelgordijnen heb je geen gebrek aan privacy, maar overdag vind je het misschien wat te donker. Natuurlijk kun je de panelen dan gewoon opzijschuiven waardoor je zo naar buiten kijkt. Wil je dat er dan nog wel iets de directe inkijk belemmert? Combineer ze dan met in-betweens of transparante gordijnen. Daarmee heb je overdag altijd een mooie lichtinval en de combinatie ziet er royaal en stijlvol uit.

Inspiratie in paneelgordijnen, bij Studio Sosef in Naaldwijk!

Laat je inspireren met deze mooie, imposante raamdecoratie. Bij Studio Sosef in Naaldwijk hebben we volop keus en helpen we je graag om de paneelgordijnen te ontwerpen die perfect passen bij jouw interieur. En wil je zeker zijn dat ze ook goed gemonteerd worden? Ook dan staan we voor je klaar, met een team van vakmannen regelen we alles voor je; van inmeten tot en met monteren. Kom snel langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Alles voor verf en wonen!’

Montageservice

Advies op maat