HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Paneelgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Blij verrast over het advies dat ik kreeg bij Studio Sosef. Nooit gedacht aan paneelgordijnen. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Paneelgordijnen; ideaal voor grote, hoge ramen en bij schuifpuien

Paneelgordijnen zijn grote stukken raamdecoratie die met elkaar indrukwekkend grote raampartijen kunnen bedekken. Ook zijn ze stijlvol, functioneel en naar wens af te werken. Met paneelgordijnen heb je dus altijd de ideale raamdecoratie voor grote, hoge ramen en voor schuifpuien. Kom naar Studio Sosef waar ons creatieve team je adviseert voor de mooiste styling in jouw huis.

Indrukwekkende raamdecoratie

De grote paneelgordijnen zijn indrukwekkende raamdecoratie; elk paneel kan tot wel 130 cm breed en 3 meter hoog gemaakt worden! Doordat ze zo groot zijn, drukken ze ook een stempel op je interieur. Maar dat is geen reden om niet voor paneelgordijnen te kiezen: je kunt ze namelijk helemaal naar jouw smaak laten afwerken. Zo zorg je dat deze raamdecoratie jouw woonstijl extra benadrukt en laat je de panelen goed aansluiten op de rest van het interieur.

Naar smaak afwerken

De mooiste paneelgordijnen zijn de panelen die het mooiste staan bij jouw interieur. En wij helpen je die te creëren. Met ons creatieve en persoonlijke interieuradvies ontdek je snel welke mogelijkheden er zijn om de paneelgordijnen naar jouw smaak af te werken. En wat daarvan het beste past bij jouw woonstijl. Kom naar Studio Sosef en we gaan samen aan de slag!

Creëer unieke paneelgordijnen voor jouw interieur

De keus in paneelgordijnen is heel uitgebreid, zeker met ook nog alle mogelijkheden tot afwerking. Er zijn bijvoorbeeld al meer dan 292 gordijnstoffen, in meerdere stofdiktes, kleuren en dessins. Per paneel kun je daarvan een combinatie maken, zoals een paneel met zowel een transparante gordijnstof en een vlak met verduisterende gordijnstof. Je maakt hiermee altijd unieke paneelgordijnen die tot in detail zijn afgestemd op jouw interieur!

Latjes op het paneel

Ook latjes kun je als extra afwerking op het paneel laten plaatsen; brede houten latjes van 50 mm breed, of vlakke aluminium latjes van 25 mm breed. Op welke hoogte je ze plaatst en hoeveel, dat bepaal jij. En wist je dat de houten latjes van dezelfde leverancier zijn als die van de houten jaloezieën? Combineer dat en je hebt een prachtige set raamdecoratie!

Breedte van de paneelgordijnen

Ook de breedte van het paneelgordijn bepaal jij; dit kan tussen de 50 tot 130 cm. Hoe breder je elk paneel laat maken, hoe robuuster het oogt. De bediening kan gezamenlijk via een koordsysteem of elk apart met de hand. Dat laatste is heel handig als je een schuifpui openzet, en natuurlijk voor de mate van lichtinval en privacy die je daarmee zelf bepaalt.

Roomdivider

Heb je een roomdivider nodig? Denk dan eens aan paneelgordijnen! Die worden hier vaak voor gebruikt, zeker in hele grote ruimtes. Met een paneelgordijn deel je zo’n ruimte dan makkelijk op in meerdere kleinere ruimtes. Laat het paneel naar jouw smaak afwerken en de scheidingswand matcht mooi met het interieur. Hiermee heb je een flexibele oplossing die ook heel geschikt is voor zakelijk gebruik.

Paneelgordijnen bij Studio Sosef in Naaldwijk

Bezoek Studio Sosef in Naaldwijk, de complete en eigentijdse woonwinkel waar je alles voor je interieur onder een dak vindt. Met creatieve en ervaren stylisten die je persoonlijk adviseren. Wil je meer weten over paneelgordijnen of ze eens zelf komen bekijken? Dan staan wij voor je klaar, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Alles voor verf en wonen!’

Advies op maat