HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Plisségordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“De service bij Studio Sosef is de service uit de kunst. Kennis van de medewerkers is uitstekend en ze nemen ruim de tijd voor je.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Plisségordijnen: mooi voor elk raam

Plisségordijnen zijn subtiel en letterlijk heel plooibaar. De plissés, ofwel de plooien, zorgen ervoor dat ze in vrijwel elk type raam passen en ook bij elke woonstijl. Niet zo vreemd dus dat deze plisségordijnen zo populair zijn. Vind jij deze elegante raamdecoratie ook zo mooi? Of ben je op zoek naar een gordijn dat in het raam van jouw interieur past? Kom dan naar Studio Sosef waar onze stylisten voor je klaarstaan met advies, veel voorbeelden en inspiratie!

Ook voor ramen die anders zijn

Niet elk raam is rechthoekig, maar voor de plissé maakt dat helemaal niet uit. Smalle kozijnen, draaikiepramen, lichtkoepels, ronde ramen of een dakraam… Een plissé past er altijd in en staat altijd mooi. Ook als het raam openstaat, want doordat het gordijn ertegenaan bevestigd kan worden, blijft het ook dan mooi strak en in de plooi.

Plissés in allerlei gordijnstoffen

Ook met plissés heb je veel keuze in soorten gordijnstoffen. Natuurlijk zijn ze er van transparant tot verduisterend en heb je stoffen met lichtwerende, warmtewerende en een vuilafstotende coating. En in al die varianten zijn weer talloze kleuren en dessins, zoals ook de mooie fade-outkleuren waarbij twee kleuren subtiel in elkaar overlopen. Dat het lastig kiezen wordt begrijpen we, maar we helpen je daar graag bij!

Plisségordijn openen met de hand of de app

Een plisségordijnen openen en sluiten kan natuurlijk met de hand, maar het kan net zo makkelijk met een app! Vooral dat laatste is handig als het heel hoog hangt en je er moeilijk bij kunt komen. Wil je het liever met de hand bedienen? Dan kan dat met bijvoorbeeld een handgreep, de LiteRise®. Bij bredere plisségordijnen laten we twee handgrepen monteren zodat het altijd mooi gelijk geopend en gesloten kan worden. En is het plisségordijn voor een kinderkamer? Dan adviseren we je het kindveilige SmartCord®. Daarbij blijft het bedieningskoord altijd even lang.

Top-down, bottom-up

Wil je geen inkijk in huis? Dan zet je de plissés vast op ooghoogte. Dat kan heel gemakkelijk met de top-down, bottom-up-functie. Daarmee fixeer je het gehele gordijnpakket op een willekeurige hoogte in de kozijnen. Onderin, in het midden of bovenaan, wat jij wil. Ook kun je kiezen voor alleen top-down of alleen bottom-up. En wil je raamdecoratie met daarin een transparante en verduisterende stof tegelijk? Kies dan voor Day & Night-plisségordijnen. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Studio Sosef!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Studio Sosef een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Combineren met andere raamdecoratie

Plisségordijnen kun je heel goed combineren met andere raamdecoratie, bijvoorbeeld met gordijnen. Een rijke combinatie die elk interieur een royale sfeer geeft plus de akoestiek en isolatie in huis verbetert. En combineer je een transparante gordijnstof met een verduisterende plissé, of andersom, dan heb je ook altijd privacy als jij dat wil.

Persoonlijk interieuradvies bij Studio Sosef, Naaldwijk

Bij Studio Sosef kun je altijd terecht voor persoonlijk interieuradvies voor jouw woning. Bij ons vind je alles voor jouw interieur, zoals ook raamdecoratie. Met een ervaren en vakkundig team helpen we je aan een compleet en mooi interieur, vanaf advies tot en met de styling en montage. Vraag ons voor advies aan huis of kom langs. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en voor de deur kun je gratis parkeren.

‘Alles voor verf en wonen!’

Interieuradvies

Montageservice