HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

PVC lamellen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“PVC lamellen staan echt mooi in mijn badkamer. Met 1 draai heb ik de inkijk geregeld.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

PVC lamellen, strak en modern voor elk raam

De pvc lamellen zorgen voor een instant strakke, moderne look. Voor welk raam je ze ook ophangt. Qua kleur en dessin heb je er veel keuze in en je kunt ze in meerdere uitvoeringen bestellen. Kom eens langs en bekijk de collectie lamellen in onze woonwinkel in Naaldwijk.

Licht en privacy in een handomdraai

Deze verticale lamellen zijn ideaal. Je regelt de lichtinval en privacy in huis of op kantoor in een handomdraai. Gewoon met het bedieningskoord waardoor je ze net zover opent of sluit als jij wil. Zo heb je nooit te veel licht in huis, of ongewenste inkijk.

Transparante pvc lamellen? Ja dat kan!

Het lijkt niet logisch bij lamellen van pvc, maar ook die kunnen transparant zijn. Als we ze laten perforeren. Door die gaatjes krijg je transparante pvc lamellen. Jij bepaalt de mate van transparantie; veel of weinig gaatjes dus. We laten ze namelijk op maat maken dus ze kunnen precies zoveel of zo weinig transparant worden als jij wil. Ben je benieuwd hoe dat eruitziet, transparante pvc lamellen? Kom dan naar Studio Sosef en we laten ze je graag zien.

Snel schoon

Superhandig is natuurlijk dat pvc lamellen snel schoon zijn. Je hoeft ze enkel uit de rails te halen door ze los te klikken. Leg ze vervolgens op een rechte ondergrond en maak ze schoon met een zachte, vochtige doek en een sopje. Even afdrogen en je hangt ze zo weer terug. Supersnel dus!

Vochtbestendig dus ook voor vochtige ruimtes

Zoek je raamdecoratie voor een vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken? Dan zijn pvc lamellen heel geschikt. Ze zijn namelijk vochtbestendig, hebben een aluminium railsysteem dat niet roest. En doordat er geen stoffen lamellen zijn, is er ook geen risico op schimmelvorming.

Tot wel 6 meter breed mogelijk

Heb je hele grote ramen? Dan hebben wij daar de juiste raamdecoratie voor. De pvc lamellen kunnen tot een totale breedte van wel 6 meter gemaakt worden. En de lamellen zelf zijn er in meerdere breedtes; van heel smal (52 mm) tot heel breed (250 mm). Wat voor raam je dus ook hebt, je kunt er altijd pvc lamellen voor hangen.

Meer weten over pvc lamellen?

Wil je weten of pvc lamellen ook in jouw interieur passen? Bezoek dan Studio Sosef en laat je informeren en inspireren. Hier vind je de vele kleuren en soorten pvc lamellen en een team van interieurstylisten. Wij helpen je graag een keus te maken bij de inrichting van jouw huis of bedrijf. Wij staan van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar met persoonlijk advies en helpen je een keus te maken in de raamdecoratie voor jouw huis of zaak.

‘Alles voor verf en wonen!’

Advies op maat