HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hebeta PVC vloeren

548

kleuren

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. Maak een afspraak.

Een PVC vloer koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“Studio Sosef is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft en ook het leggen van mijn PVC vloer perfect geregeld heeft!”

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

 

‘Alles voor verf en wonen’

Ook voor je raamdecoratie en accessoires kun je bij ons slagen.

PVC vloeren: een natuurlijke vloer met veel voordelen

PVC vloeren zijn mooi, sterk en zien er als echt uit. Of je nu een betonnen vloer wil, een houten of een visgraat vloer, met een pvc vloer lijkt het alsof je die vloer hebt, maar dan wel met de vele voordelen van pvc. Kun je je niet voorstellen dat deze vloeren er echt levensecht uitzien? Kom het dan zelf beoordelen, wij hebben een ruim assortiment in onze woonwinkel in Naaldwijk, waaronder vloeren van Hebeta.

Echt veel voordelen

De voordelen van een pvc vloer, dat zijn er dus echt heel veel. Allereerst zijn ze heel sterk en robuust. Hierdoor blijven ze lang mooi, ook bij intensief gebruik. Verder geleiden ze zowel warmte als koude erg goed, je kunt het dus goed combineren met vloerverwarming of met vloerkoeling. Ze zijn ook geluiddempend, onderhoudsarm, milieuvriendelijk en waterbestendig. En met een pvc vloer in huis, heb je sneller een gezond binnenklimaat.

Natuurgetrouw in hout, beton of als tegels

De vloeren zijn natuurlijk van een kunststof, maar zo zien ze er niet uit. Ze zijn heel natuurgetrouw en bootsen hout, beton en tegels levensecht na. Zo heeft de Hebeta pvc vloer in houtlook ook echt voelbare houtnerven en zichtbare houtstructuren, net als dat tegels of beton eruitzien zoals een echte tegel- of betonvloer. Bovendien is het ook veel praktischer; een pvc vloer vraagt veel minder onderhoud dan een houten vloer. Ook heb je met deze vloer een betere akoestiek doordat de demping perfect is.

Jarenlang een mooie, onderhoudsarme PVC vloer

Een pvc vloer heeft een matte, harde coating (PU). Hierdoor is deze vloer goed beschermd tegen butsen en krassen en blijft het jarenlang mooi. Diezelfde coating geeft de vloer ook een zachte glans. En ben je bang voor veel onderhoud? Weet dan dat dat deze vloer echt niet nodig is. Regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende om jarenlang van je vloer te genieten!

Kwaliteitsvloer voor projecten en utiliteitsbouw

Projecten en de utiliteitsbouw zijn de plekken waar een vloer intensief gebruikt wordt. Van een showroom, kantoor of winkel tot een school of zorginstelling, de vloer heeft op die plekken veel te verduren. Toch is dat geen enkel probleem voor een Hebeta pvc vloer. Die zijn heel sterk en ook heel aangenaam op drukke plekken doordat ze geluiddempend werken. Ben je op zoek naar een vloer die ook bij projectmatig of ander intensief gebruik, lang mee kan? Dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden!

Altijd kwaliteit in pvc vloeren bij Studio Sosef, Naaldwijk

Kom zelf de mooie en kwalitatieve vloeren bekijken bij Studio Sosef in Naaldwijk. We staan voor je klaar in onze woonwinkel waar je alles voor jouw interieur vindt. En weet je nog niet precies wat je zoekt? Kom dan zeker langs, onze interieurstylisten helpen je graag met persoonlijk advies.

foto’s: Hebeta