HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Studio Sosef in Naaldwijk hebben ze mij goed geadviseerd. Gelijk mijn hele woonkamer aangepast en een mooi ontwerp laten maken. Zeer tevreden over service van het personeel.”

‘Ook toe aan een make-over van jouw kamer? Maak een afspraak voor advies op maat.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

‘Alles voor verf en wonen!’

De mooiste raamdecoratie voor jouw interieur, bij Studio Sosef

Raamdecoratie voor jouw interieur vind je bij Studio Sosef, de woonwinkel in Naaldwijk. Hier krijg je altijd persoonlijk interieuradvies door een creatief en ervaren stylingsteam en doe je volop inspiratie op met de vele woontrends in onze zaak. En de kwaliteit? Die is altijd uitstekend; de raamproducten, de confectie ervan en het persoonlijke en zorgvuldige inmeten en monteren. Voel je thuis in je huis met de raamdecoratie en het interieuradvies van Studio Sosef!

Kwaliteit en klantgericht

Bij Studio Sosef kun je dus rekenen op kwaliteit. Van onze service tot en met de vele producten in raamdecoratie. Voor welk raam je ook iets zoekt en wat jouw woonstijl ook is, in onze ruime collectie vind je altijd iets dat daar perfect bij past. Daar helpen we je ook bij, met persoonlijk advies in onze winkel of bij je thuis.

Persoonlijk en puur vakmanschap

Raamdecoratie is pas mooi als het goed past; bij het raam, bij de woonstijl en bij jouw smaak. En wij regelen dat voor je. Al vanaf het moment dat je voor het eerst onze zaak binnenstapt, staat er een ervaren team aan interieurstylisten voor je klaar. Ook komen we het persoonlijk inmeten en is er altijd een van onze vakmensen die het komt monteren. Van vakkundige schilders, een ambachtelijke schilder tot creatieve interieurstylisten, vakmanschap en persoonlijke service staat centraal bij iedereen in ons team.

Raamdecoratie bij Studio Sosef

Van gordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen tot paneelgordijnen, lamellen, Iso Plissé® gordijnen en jaloezieën maar ook plisségordijnen en horren, de collectie raamdecoratie bij Studio Sosef is uitgebreid, veelzijdig en van topkwaliteit. Met veel kleuren en dessins en de mooiste en meest bijzondere stoffen vind je hier altijd iets voor in je huis of op de zaak. Zoals het robuuste No Limits; een sterke, UV-bestendige gordijnstof die geschikt is voor vochtige ruimtes maar toch ook heel aangenaam aanvoelt.

Combineer raamdecoratie

Combineer je raamdecoratie dan heb je niet alleen meer sfeer in huis, het heeft ook veel extra voordelen. Zo zorgt een combinatie van een verduisterend en transparante gordijnstof ervoor dat je overdag aangenaam licht in huis hebt en directe inkijk hindert, terwijl je er ’s avonds maximale privacy door hebt. Ook zorgt een dubbele laag raamdecoratie voor meer isolatie, betere geluiddemping en je benadrukt je woonstijl er nog eens extra mee. Je kunt dan immers nog meer mooie kleuren of dessins met elkaar combineren!

Raamdecoratie voor jouw huis? Kom naar woonwinkel Studio Sosef in Naaldwijk

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor jouw huis? Kom dan naar onze woonwinkel, Studio Sosef in Naaldwijk. Of vraag ons voor advies aan huis. Wij helpen je met persoonlijk interieuradvies en volop wooninspiratie. Zo zorgen we dat je de mooiste set raamdecoratie creëert voor jouw interieur. We staan voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag.