HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

bij Studio Sosef in Naaldwijk

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Bij Studio Sosef werkt personeel dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Raamhor, een vaste hor voor elk raam

Houd insecten buiten met een vaste raamhor die helemaal op maat gemaakt is. Wij regelen dat, met raamhorren van perfecte kwaliteit, altijd persoonlijk ingemeten en gemonteerd en voorzien van horrengaas naar keuze. Wil je ook binnen genieten van frisse lucht zonder insecten of zelfs pollen? Kom dan naar Studio Sosef in Naaldwijk voor advies op maat.

Een raamhor voor het draaikiepraam

Voor het draaikiepraam is de vaste raamhor ideaal. Of je dit raam nu kantelt of naar binnen toe opent, de hor zit gewoon aan de buitenzijde. De raamhor heeft een unieke afdichting, hierdoor sluit het perfect aan en beschadigt het een kozijn niet. Deze hor kan zonder montage geplaatst worden in houten, aluminium en kunststof kozijnen.

De voordelen van een raamhor

Een raamhor biedt veel voordelen. Allereerst is het natuurlijk heel handig dat deze horren in veel soorten ramen geplaatst kunnen worden, zelf in de hele grote ramen. Daarbij sluiten ze heel soepel en vallen ze niet heel erg op. Dat komt door het subtiele design van het stevige aluminium frame. Deze hor kan uitgevoerd worden in vijf profielkleuren en er is een keuze in kleur horrengaas.

Keuze in horrengaas

De horren die wij leveren kunnen gemaakt worden met meerdere soorten horrengaas. Zoals het extra transparante horrengaas die maximale ventilatie biedt en waardoor je ongehinderd naar buiten kunt kijken. Ook zijn er twee soorten pollenwerend horrengaas, die houden 90% tot wel 99% van de pollen tegen. En je kunt het standaard horrengaas nemen, in grijs of zwart en gemaakt van glasvezel met een pvc coating.

De raamhor voor je huis of bedrijf

Wil je ook een raamhor voor jouw huis of bedrijf? Vraag ons dan om advies. Wij adviseren je graag welke raamhor het meest geschikt is. Dat kan een vaste raamhor zijn maar een rolhor of inzethor is ook mogelijk. Samen bepalen we wat het beste past bij jouw situatie.

Raamhorren, altijd met persoonlijk advies bij Studio Sosef in Naaldwijk

Met ons vakkundige team adviseren we je niet alleen in raamhorren, we zorgen ook dat die zorgvuldig ingemeten, gemaakt en geplaatst wordt. Want alleen dan weet je zeker dat de hor ook echt goed werkt! Ben je benieuwd wat de mogelijkheden in horren voor jouw woning zijn? Kom dan naar Studio Sosef in Naaldwijk, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Alles voor verf en wonen!’

Rolhor

met tussenstop

verende haak montage

vaste haak montage

borstelafdichting

Inzethor

met tussenprofiel

Rolhor in dakraam