HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Rolgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Studio Sosef in Naaldwijk, daar slaag je voor je volledige inrichting!”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Rolgordijnen, voor elk raam en elke ruimte

Rolgordijnen zijn ideale raamdecoratie. Ze kunnen bij bijna elk raam opgehangen worden en in elke ruimte. Ook als het een heel groot raam is, een schuin raam of een raam in de badkamer. Eigenlijk zijn rolgordijnen dé designklassiekers, en je vindt die natuurlijk bij Studio Sosef in Naaldwijk.

Sfeervol

Rolgordijnen zijn strak en sfeervol. Wij laten ze maken van uitstekende gordijnstoffen en helpen je daarin een keus te maken die mooi aansluit bij je interieur. En met bijna 300 stofsoorten van transparant tot verduisterend en als trendy duo-rolgordijn is er altijd wel iets dat mooi bij jouw woonstijl past.

Functioneel

Als rolgordijnen iets zijn, dan is het functioneel. Ze bedekken met gemak grote ramen, tot een breedte van wel 4,2 meter. En is het raam nog groter? Dan koppelen we twee rolgordijnen aan elkaar, zo bedekken ze een raam tot wel 8 meter breedte. Ook kun je rolgordijnen isolerend of brandvertragend maken, als je daarvoor de juiste gordijnstof kiest.

Afwerking bij rolgordijnen

Wist je dat je rolgordijnen ook nog naar wens kunt laten afwerken? Natuurlijk heb je de keus in kleur, dessin, ingeweven motieven en coatings al. Maar je kunt ze ook met verschillende designprofielen laten afwerken. Zo zijn er verschillende opties van hout en aluminium voor de onderlat en de koof. En bij de verduisterende rolgordijnen kun je er ook de zijgeleiding bij nemen. Dan voorkom je dat er licht langs de zijkanten naar binnen kiert.

Rolgordijnen voor schuine ramen zoals dak- en draaikiepramen

Ook als je schuine ramen hebt, zijn rolgordijnen een optie. Zoals met dakramen of draaikiepramen. We zorgen dat de rolgordijnen dan met de zijkant tegen het raam bevestigd worden waardoor ze mooi strak blijven. Ook als het raam geopend is en dus schuin staat. Om extra verduistering te bieden, gebruiken we bij deze ramen een strakke, licht aluminium omlijsting.

In vochtige ruimtes

Vochtige ruimtes zijn altijd een uitdaging voor raamdecoratie, maar ook daarvoor hebben wij volop keus in ons assortiment raamdecoratie. Zelfs met de rolgordijnen. Zoek je die voor de badkamer of keuken, dan laten we ze van screendoek maken. Dat is een vocht- en schimmelwerende gordijnstof die eenvoudig schoongemaakt kan worden. Met deze stof blijven ook rolgordijnen in vochtige ruimtes nog lang mooi!

Rolgordijnen bij een raamklink? Contra-rollend!

Met een raamklink hangt een rolgordijn nooit mooi strak voor het raam. Vandaar dat wij bij die situaties altijd het rolgordijn contra-rollend laten maken. Dan rolt de gordijnstof voorlangs van de buis af. Op die manier ontstaat er meer ruimte tussen de stof en de klink en blijft het rolgordijn ook bij een raamklink mooi hangen. Deze methode gebruiken we ook als de rolgordijnen voor ramen in een hoek hangen.

Vakkundig en persoonlijk, bij interieurzaak Studio Sosef

Bij de inrichting van je huis kun je rekenen op Studio Sosef. In onze interieurzaak staat een vakkundig team voor je klaar dat je van advies tot en met montage persoonlijk bijstaat. Wil je liever advies aan huis? Dan kan dat ook! Voor alle wooninspiratie staat Studio Sosef voor je klaar.

‘Alles voor verf en wonen!’

Screendoek, ook voor rolgordijnen