HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® XL7 jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Scala® XL7 jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Scala® XL7 jaloezieën

bij Studio Sosef in Naaldwijk

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij Studio Sosef in Naaldwijk ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Scala® XL7: aluminium jaloezieën, elektrisch en bijna 7 meter breed

Voor de echt grote ramen hebben we nu de imposante Scala® XL7: de breedste aluminium jaloezieën van bijna 7 meter breed. Natuurlijk zijn ze elektrisch bedienbaar en van een uitstekende kwaliteit. Dit fraaie en heel strakke design is een topproduct van Toppoint en dus ook in het assortiment van onze woonwinkel te vinden.

Voor elke (grote) ruimte

De Scala® XL7 jaloezie is op elk vlak indrukwekkend. Zoals je mag verwachten van een Scala® product is het van heel goede kwaliteit. Elk onderdeel is van aluminium gemaakt en daardoor heel robuust en geschikt voor elke ruimte. Als het tenminste een echt grote ruimte is. Want deze extralarge jaloezie van 690 cm breedte, heeft natuurlijk wel genoeg plek nodig! Wil je wel zo’n mooi aluminium raamproduct van Scala® maar ontbreekt de ruimte? Dan hebben we ook nog andere aluminium jaloezieën van ditzelfde merk. Net zo fraai, net zo kwalitatief, maar in kleinere afmetingen.

Veel opties met de extragrote jaloezieën

De robuuste lamellen van de XL7 zijn er in twee breedtematen: 50 mm en 70 mm. Ideaal dus voor grote, brede raampartijen in huis of op de zaak. Maar deze imposante jaloezieën bieden nog veel meer opties. Wat dacht je van een roomdivider in een kantoortuin? Of gebruik de Scala® XL7 als een handige afscheiding in grote hallen of vergaderzalen. Heb je alle ruimte nodig, dan laat je de jaloezieën omhoog maar wil je de hal in kleinere ruimtes verdelen, dan regel je dat met deze jaloezieën in een handomdraai. En doordat het zo strak vormgegeven is, past het ook nog eens heel goed in elke industriële omgeving zoals een hal of loods.

Design naar wens

Standaard heeft de XL7 al een mooie uitstraling, maar het design kun je naar wens laten aanpassen. Zoals de keuze voor de brede, 50 mm, of hele brede, 70 mm, lamellen. En natuurlijk de kleur van de jaloezieën. Kies je voor die van 50 mm, dan heb je de keuze uit 45 kleuren, bij die van 70 mm breed zijn er 8 kleuren om uit te kiezen. Ook de bovenbak en onderlat zijn in meerdere kleuren leverbaar. Bovendien is de bovenbak lichtafsluitend en de onderlat strak design.

Elektrisch en met een app

Het bedienen van deze grote jaloezie gaat heel gemakkelijk; gewoon elektrisch of via de app. Zelfs als er geen stroompunt in de buurt is, kan de XL7 gewoon geplaatst worden. De Scala® XL7 aluminium jaloezie is ook met een app te bedienen door het aan te sluiten op een smart hub. Wil je daar meer over weten? We vertellen je er graag alles over in onze woonwinkel.

XL aluminium jaloezieën bij Studio Sosef in Naaldwijk

Ben je benieuwd of deze indrukwekkende jaloezieën ook geschikt zijn voor bij jou thuis of op de zaak? Vraag het ons. Ons team staat voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag en we adviseren je graag persoonlijk. Dat kan ook bij jou thuis of op het bedrijf. Kom langs voor inspiratie of bel als je advies aan huis wil. We helpen je graag verder!

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie

Meetservice thuis

Advies op maat