HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijn!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“De adviseurs bij Studio Sosef nemen echt de tijd voor je, zij geven uitstekende adviezen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Blikdichte, stijlvolle raamdecoratie: lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Semi-transparante Iso Plissé® gordijnen, dat is stijlvolle en blikdichte raamdecoratie. Ideaal voor elke ruimte in huis en kantoor. Ze passen in elk soort raam en zijn ook nog eens energiebesparend. Wil je weten in welke kleuren en dessins deze lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen er zijn? Bezoek dan snel Studio Sosef in Naaldwijk!

Veel keuze in kleur, dessin en stofsoort

De keuze bij de blikdichte Iso Plissé® gordijnen is heel uitgebreid. Er zijn veel kleuren, veel dessins maar ook verschillende soorten stof. Zoals die met een vlamvertragende coating. Maar ook gordijnstoffen die voldoen aan de Europese norm voor lichttransmissie. Die geeft aan hoeveel licht een gordijnstof mag doorlaten, zoals op een werkplek.

Energiebesparend

Net als alle andere hebben ook deze lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen de opvallende honingraatstructuur. Die geeft het gordijn de stijlvolle uitstraling en creëert een stilstaande luchtlaag waardoor er minder warmte via het raam verloren gaat. Dat kan een energiebesparing tot wel 25% opleveren.

Gemak met Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen zijn gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn gemaakt van een stof met een stofwerende coating zodat alleen even borstelen al volstaat. Andere Iso Plissé® gordijnen kunnen gewassen worden maar let dan wel goed op het wasvoorschrift. Ook de bediening van Iso Plissé® gordijnen biedt gemak. Dit kan met de hand, met een veilig bedieningskoord, met een draaistok, met afstandsbediening of via een app. Zeker die laatste zijn handig als de Iso Plissé® gordijnen heel hoog hangen. Ze zijn immers heel geschikt voor onder andere dakramen, lichtkoepels. En heb je een raam met een ongebruikelijke vorm? Ook dan past een Iso Plissé® gordijnen omdat ze op maat gemaakt worden.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® gordijnen is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Studio Sosef een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Plooien in drie breedtematen

Bij de Iso Plissé® gordijnen heb je de keuze uit drie plooibreedtes. Zo is er eigenlijk altijd wel een variant die past bij jouw raam. Zelfs als dat er een is met een smalle glaslijst, zoals die van draaikiepramen. Daarvoor hebben we Iso Plissé® gordijnen met een plooibreedte van 25 mm. De andere plooibreedtes zijn 32 en 64 mm. Die laatste staat heel robuust in de echt grote ramen.

Bepaal zelf je privacy en lichtinval

Semi-transparant betekent blikdicht. De gordijnstof van deze Iso Plissé® gordijnen is overdag dus ideaal; dan bieden ze volop privacy en laten toch genoeg licht door. Wil je ’s avonds ook zoveel privacy? Combineer ze dan met dikke overgordijnen of kies voor de Iso Plissé® gordijnen Day & Night. Dat zijn Iso Plissé® gordijnen die uit twee stofsoorten bestaan; lichtdoorlatend of een verduisterende gordijnstof. Daarmee heb je raamdecoratie ineen voor overdag én voor de avond.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Studio Sosef in Naaldwijk

Mooie lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen vind je bij Studio Sosef in Naaldwijk. In deze complete interieurzaak vind je alles voor je woning onder een dak en staat een team van ervaren, creatieve interieurstylisten voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Je kunt voor de deur parkeren en we zetten de koffie voor je klaar!

‘Alles voor verf en wonen!’

Ik vertel je graag alles over dit product!