HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante paneelgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Semi-transparante paneelgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Ik heb mijn paneelgordijnen gecombineerd met rolgordijnen in dezelfde tint. Nu heb ik een strakke look die precies het juiste licht doorlaat.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Semi-transparante paneelgordijnen voor elk interieur

Semi-transparante paneelgordijnen zijn blikdichte paneelgordijnen. Grote, imposante panelen dus voor het raam die overdag privacy bieden en het licht aangenaam filteren. Deze mooie raamdecoratie staat ook mooi in jouw interieur, omdat we ze helemaal naar jouw smaak kunnen laten afwerken. Benieuwd hoe dat eruit zou kunnen zien? Kom dan naar Studio Sosef in Naaldwijk voor interieurinspiratie!

Groot, groter, grootst!

Paneelgordijnen zijn sowieso al groot en opvallend, maar we kunnen ze nog veel groter maken. Een paneelgordijn is op z’n smalst al 50 cm breed, maar dit kan tot wel 130 cm breed gemaakt worden! En de hoogte is ook niet mis; tot wel 1,3 meter hoog is mogelijk. Heb jij dus hoge of brede ramen of een grote schuifpui? Laat je dan eens informeren over de paneelgordijnen, die zijn daar namelijk echt heel geschikt voor!

Opvallend of basic?

Het formaat van de paneelgordijnen maakt ze wel vrij opvallend, maar kies je voor een rustige tint en een subtiele afwerking, dan is het toch een stijlvol basic element in je interieur. En dat kan ook; er zijn meer dan genoeg kleuren en dessins. En die kun je zelfs per paneel nog combineren ook. Volop mogelijkheden dus om de paneelgordijnen helemaal naar wens te laten maken!

Afwerking, coating en transparantie naar keuze

Blikdichte paneelgordijnen kunnen heel divers afgewerkt worden. Met bijvoorbeeld latjes van hout of aluminium die op de panelen aangebracht kunnen worden. Ook is er een keuze in de openingsfactoren bij de gordijnstoffen, dat betekent dat ze meer of minder transparant zijn. En je kunt kiezen voor gordijnstoffen met een vuilafstotende, warmtewerende of vlamvertragende coating. De vlamvertragende coating is vaak vereist voor zakelijke toepassingen. En de vuilafstotende coating raden we sowieso aan; het paneelgordijn blijft dan veel langer schoon! Heb je een paneelgordijn zonder deze coating en zit er een vlek op? Vraag ons dan om advies hoe je die het beste kunt reinigen en gebruik zeker geen harde borstel of schoonmaakmiddel!

Paneelgordijnen gecombineerd

Met een semi-transparant paneelgordijn heb je overdag een aangenaam gefilterd licht in huis en genoeg privacy, maar ’s avonds kan iedereen toch naar binnen kijken. Om ook dan volop privacy te hebben, kun je deze paneelgordijnen het beste combineren. Met bijvoorbeeld verduisterende rolgordijnen of jaloezieën. En wist je dat je rolgordijnen van dezelfde stof als de paneelgordijnen kunt laten maken? Mooi als je een ton-sur-ton uitstraling wil of als je niet alleen grote maar ook een klein raam in dezelfde ruimte hebt!

Semi-transparante paneelgordijnen voor jouw interieur, bij Studio Sosef in Naaldwijk

Vind de semi-transparante paneelgordijnen die het mooist bij jouw interieur passen, in onze woonwinkel. Bij Studio Sosef staan onze interieurstylisten voor je klaar met verrassende adviezen, denken we met je mee voor je gehele inrichting en zorgen we er vervolgens voor dat alles vakkundig wordt gemonteerd. Kom dus snel langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Alles voor verf en wonen!’

Meetservice

Advies op maat