HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Semi-transparante plisségordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij Studio Sosef eindelijk een goed keus kunnen maken voor mijn draaikiep ramen. Plisségordijnen met EasyClick, ideale oplossing.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Semi-transparante plisségordijnen: blikdichte raamdecoratie voor thuis of kantoor

Blokkeer directe inkijk en zorg voor een aangenaam licht in huis of op kantoor met semi-transparante plisségordijnen. Deze blikdichte raamdecoratie is stijlvol, aangenaam en praktisch want het is geschikt voor vrijwel elk type raam. Bezoek onze woonwinkel in Naaldwijk: Studio Sosef voor een ruime collectie van plisségordijnen.

Blikdichte plisségordijnen; voor gefilterd licht en privacy

Semi-transparante plisségordijnen zijn blikdicht. Ze filteren dus het invallende licht in huis en bieden overdag voldoende privacy. Om ook in de avond zoveel privacy te hebben, adviseren we om ze te combineren met verduisterende gordijnen, zoals mooie overgordijnen. Deze combinatie is zowel stijlvol als praktisch. Het verbetert namelijk de akoestiek en isolatie in huis.

Plissés in twee breedtes

De plisségordijnen zijn leverbaar in twee verschillende plooibreedtes: 20 mm en 32 mm. Die smalste plooi past perfect in smalle glaslijsten zoals van serreramen en draaikiepramen. Zoek je voor een ander soort raam een plisségordijn en mag het best wat opvallen? Dan kun je de iets bredere plooi nemen. Of kom naar Studio Sosef om deze breedtes te vergelijken, dan zie je zelf wat jij het mooiste vindt!

Plisségordijnen voor dakramen? Zo bedien je die!

Plisségordijnen zijn ideaal voor hoge ramen zoals dakramen, maar daar kom je niet makkelijk bij. Gelukkig hoeft dat ook niet; je kunt de plissés ook elektrisch bedienbaar laten maken. Dan open en sluit je de gordijnen via een app of afstandsbediening. Kun je er wel gewoon met de hand bij? Dan kunnen we de plissés ook van een handgreep voorzien.

Naar wens gemaakt

Bij Studio Sosef leveren we maatwerk en letten we er persoonlijk op dat alles netjes wordt afgeleverd en gemonteerd. Maar ook bij het bepalen van de samenstelling van het gordijn, houden we in ons advies al rekening met jouw voorkeuren en woon- of werksituatie. Heb je bijvoorbeeld een slaapkamer op het zuiden? Dan adviseren we je een gordijnstof met warmtewerende coating. Voor werkplekken is er een vlamvertragende coating en als je wil, kun je ook kiezen voor plissés met een vuilafstotende coating. Sowieso is elke plissé al stofwerend, je hoeft het dus alleen maar even af te borstelen om het mooi te houden.

Montage van plisségordijnen

Voor het monteren van plisségordijnen raden wij EasyClick aan; een handig montagesysteem waarbij boren of schroeven niet nodig is omdat het bevestigd wordt met klittenband. Daardoor zit het sterk en strak in de kozijnen zonder dat daarin lelijke gaatjes gemaakt worden. Het frame is leverbaar in vijf RAL-kleuren zodat je het perfect kunt afstemmen op jouw interieur. Met de EasyClick blijven de plissés strak tegen het kozijn aan en je haalt ze er heel gemakkelijk weer uit.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Studio Sosef een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Semi-transparante plisségordijnen voor elk type raam, bij Studio Sosef

Wat voor raam je ook hebt, bij Studio Sosef hebben we er de raamdecoratie voor. Zoals de semi-transparante plisségordijnen. Wij maken het op maat en zorgen dat het mooi bij jou thuis of op kantoor gemonteerd wordt. Maar laat je eerst persoonlijk adviseren wat goed staat in jouw interieur; ons ervaren team stylisten staat voor je klaar van dinsdag tot en met zaterdag. En wil je liever advies aan huis? Dan komen we naar je toe. Tot snel!

‘Alles voor verf en wonen!’

Montageservice

Advies op maat