HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante rolgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Semi-transparante rolgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Met de strakke cassette aan de bovenzijde en de mooie champagnekleurige onderlat zijn mijn rolgordijnen heel stijlvol geworden.”

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis. Kom langs om alles goed te bekijken.”

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen zijn blikdichte rolgordijnen. Daarmee heb je overdag privacy en mooi gefilterd licht in huis. En voor privacy ’s avonds combineer je ze met verduisterende gordijnen. De mooiste combinaties daarvoor vind je bij Studio Sosef in Naaldwijk, we staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies gericht op jouw woonstijl.

Voor elke kamer

Met een gordijnstof die het licht goed filtert, is deze blikdichte raamdecoratie geschikt voor elke kamer in huis of op de zaak. Dankzij deze semi-transparante rolgordijnen schijnt het licht niet meer vervelend fel in beeldschermen of televisies. En het licht in huis wordt er sowieso prettiger door. Wil je toch nog minder lichtinval? Kies dan voor isolerende rolgordijnen of een gordijnstof met een perlex of metallic coating.

Rolgordijnen met design afwerking

Maak je rolgordijnen uniek, met een design afwerking. Er zijn verschillende elementen om de rolgordijnen naar wens af te laten werken, zoals onderlatten. Die zijn er niet alleen als standaard lat maar ook ovaal gestoffeerd, in hout en in een strak aluminium variant. Met de variant die het mooiste staat bij jouw interieur, krijgt het rolgordijn een hele eigen uitstraling!

Maatwerk

Net als alle andere raamdecoratie, zorgen we er ook voor dat de semi-transparante rolgordijnen op maat worden afgewerkt. Geheel afgestemd op jouw interieur en woonwensen. Wil je bijvoorbeeld meer gemak? Dan laten we ze elektrische bedienbaar maken zodat je ze met een app kunt openen en sluiten. En komt het rolgordijn tegen een schuin raam aan? Dan hebben we daarvoor mooie zijgeleiding. En weet je dat de afwerking ook kleurgecoördineerd gemaakt kan worden of met een mooie cassette? Vraag ons naar de mogelijkheden, we laten je ze graag zien in onze interieurzaak in Naaldwijk.

Combineer ze mooi met overgordijnen

Mooi bij semi-transparante rolgordijnen zijn bijpassende overgordijnen. Een sfeervolle combinatie die ook meteen meer comfort biedt. Omdat het ’s avonds meer privacy biedt, de akoestiek in huis verbetert en meer isolatie geeft. Ook ziet het er heel aantrekkelijk huis. Met semi-transparante rolgordijnen en mooie overgordijnen geef je jouw interieur een echte upgrade!

Rolgordijnen en paneelgordijnen van dezelfde gordijnstof

Wist je dat paneelgordijnen van dezelfde gordijnstof gemaakt kunnen worden als rolgordijnen? Heel handig als je in dezelfde ruimte grote en kleine ramen hebt. Door ze te bedekken met raamdecoratie die van dezelfde stof zijn gemaakt, behoud je de eenheid en breng je rust in je interieur.

Semi-transparante rolgordijnen met persoonlijke advies

Kies semi-transparante rolgordijnen voor je interieur. Wij helpen je de variant samen te stellen die perfect past bij jouw woonstijl. Vraag Studio Sosef om advies, in onze winkel of bij jou thuis. Onze interieurstylisten staan voor je klaar, net als ons vakkundig team dat zorgdraagt voor het inmeten en monteren. Zo weet je zeker dat het perfect passend opgeleverd wordt. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Alles voor verf en wonen!’

Advies op maat

Meetservice