HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Sharp Wave® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Sharp Wave® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Sharp Wave® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koop je niet zomaar, die moet je zien!

'De meest strakke plooien en opzij geschoven een heel smal pakket'

Klantervaring

“Bij Studio Sosef in Naaldwijk krijg je full-service. Advies in 3D gekregen en bij mij thuis werd alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak, voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder:

 

Sharp Wave®; strak geplooide in-between gordijnen

De strakste plooien in een gordijn? Die heeft de Sharp Wave®. Een zachte in-between met messcherpe plooien. Stijlvol door het contrast en aangenaam door de veelzijdige uitstraling. Want deze Sharp Wave® past goed bij elke woonstijl. Dit nieuwe gordijn van de Toppoint-collectie is nu ook te koop bij woonwinkel Studio Sosef in Naaldwijk. We nodigen je uit om het snel eens zelf te komen bekijken.

Zachte in-between gordijnstof

Het Sharp Wave® gordijn is gemaakt van de zachte in-between gordijnstof. Toch valt het in messcherpe plooien doordat het gemaakt is van banen gordijnstof die via een uiterst fijne, opengewerkte naad aan elkaar verbonden zijn. En elke naad is zo’n scherpe vouw. Hierdoor blijft het gordijn strak gevouwen en ziet het eruit als een opvallend lijnenspel voor het raam.

Heel hoog, eindeloos breed

De banen gordijnstof zijn als een soort panelen die verbonden worden door die strakke vouwen van de Sharp Wave®. Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat het gordijn oneindig breed gemaakt kan worden. Aan elk paneel wordt immers weer een volgend paneel bevestigd. Neem daarbij de hoogte die maximaal bereikt kan worden: 309 cm, en het is duidelijk dat de Sharp Wave® een indrukwekkend raamproduct is. Of je nu iets zoekt voor brede ramen, hoge ramen of een combinatie daarvan, deze unieke in-betweens zijn altijd een goede keus!

Afwerking als finishing touch

Het Sharp Wave® gordijn wordt helemaal naar wens afgewerkt. Zo geef jij het de finishing touch waarmee het perfect past bij jouw interieur. Je hebt daarvoor de keuze uit meerdere trendkleuren en in de afwerking. Zoals de kleur afwerkingsband en haken. Ook de design trekstang die je gebruikt om het gordijn te bedienen, kan naar wens in de kleuren structuurwit, grijs of structuurzwart geleverd worden.

Superstrak gordijn voor elk interieur

Schuif een gordijn opzij en je hebt aan de muur een dik pakket hangen. Maar niet met de Sharp Wave®. Door die messcherpe vouwen en de zachte gordijnstof, schuift het ineen tot een strak en smal pakketje. Of je het gordijn dus uithangt of opzijschuift, het is letterlijk altijd superstrak! En juist daardoor staat het goed bij elk interieur; modern en minimalistisch maar ook als mooi contrast in een landelijk of retro interieur.

Zo combineer je het met andere raamdecoratie

Doordat de Sharp Wave een in-between gordijn is, heb je daarmee overdag een subtiele lichtinval in huis en enige privacy. Maar dat geldt niet voor de avond! Daarvoor moet je het combineren met andere raamdecoratie. En dat kan, de Sharp Wave® combineert goed met onder andere plisségordijnen, Duettes, verduisterende rolgordijnen of jaloezieën van hout of aluminium.

Ontdek de Sharp Wave® bij de interieurzaak in Naaldwijk: Studio Sosef

De Sharp Wave® is mooi, innovatief en een bijzonder gordijn. Dat moet je dus echt eens zelf zien, en dat kan in onze interieurzaak. Kom naar Studio Sosef in Naaldwijk en wij laten je graag dit gordijn en alle andere raamdecoratie in ons assortiment zien. En wil je weten hoe het mooi combineert met de rest van je interieur? Vraag het ons, we staan klaar om je persoonlijk stylingsadvies te geven.

‘Alles voor verf en wonen!’