HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Stoffen lamellen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Nooit verwacht dat stoffen lamellen zó mooi konden staan. Verrassend. De adviseurs van Studio Sosef weten waar ze het over hebben.”

‘Met lamellen van stof filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Stoffen lamellen brengen sfeer in het interieur

Met stoffen lamellen heb je altijd de juiste sfeer in je interieur. Want ze zijn in er veel prachtige kleuren en dessins, dus ook in een stijl die past bij jouw inrichting. Bezoek Studio Sosef in Naaldwijk en laat je inspireren door de vele mooie stoffen lamellen. Onze ervaren interieurstylisten helpen je graag een keus te maken die past bij jouw woonstijl.

Stoffen lamellen met iets extra’s

Bij stoffen lamellen heb je meer keus dan alleen de kleur of het dessin. Je kunt ook gordijnstoffen kiezen die al voorzien zijn van een coating. Er zijn vlamvertragende coatings en ook licht- en warmtewerende coatings. Met een van deze coatings heb je dus al snel iets extra’s in huis; veilige lamellen of lamellen die zorgen voor een aangenamere temperatuur.

Geschikt voor vochtige ruimtes

Stoffen lamellen zijn meestal geen goede keuze voor een vochtige ruimte. Maar wel als je ze van No Limits laat maken. Dat is een vocht- en schimmelwerende gordijnstof die heel soepel aanvoelt en gelijktijdig geschikt is voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken.

Aangenaam licht om bij te werken, met stoffen lamellen

Waar je ook werkt, te veel licht is niet fijn op je werkplek. Gelukkig kun je zelf zorgen voor een aangenaam licht, met stoffen lamellen. Die filteren het licht, van een beetje tot heel veel afhankelijk van de stofdikte die je kiest. En net als elke andere lamel, kun je ook deze precies zo kantelen als jij wil. Zoek je de ideale raamdecoratie voor jouw werkplek? Dan zijn stoffen lamellen zeker de moeite van het bekijken waard.

Van transparant tot verduisterend

Ook voor elke andere ruimte in huis zijn stoffen lamellen heel geschikt. Van woonkamer tot slaapkamer, ze zijn er net zo aangenaam als op je werkkamer of kantoor. Met een ruim assortiment gordijnstoffen van transparant tot verduisterend en in meer dan 100 tinten en nog meer dessins, is er altijd een die perfect past bij jouw woonstijl. En vind je het lastig om te kiezen? Vraag ons dan om een persoonlijk advies. We staan voor je klaar!

Smalle tot brede stoffen lamellen

De stoffen lamellen van Toppoint zijn er in drie lamelbreedtes: 89 mm, 127 mm en 250 mm. De smalle lamellen hebben een ketting met verzwaringsgewicht. Hierdoor blijven ze mooi hangen. De bredere lijken op een smal paneelgordijn en kunnen afgewerkt worden met houten latjes. Een fijn detail dat goed past bij veel verschillende woonstijlen.

Zo maak je stoffen lamellen schoon

Stoffen lamellen zijn meestal goed zelf schoon te maken. De beste manier waarop je dat kunt doen, verschilt wel per stofsoort. Sommige moeten met een zachte borstel afgenomen worden, andere met een vochtige doek en een enkele stofsoort kan in de wasmachine. Let goed op voordat je deze lamellen schoonmaakt en check altijd eerst de wasinstructie of vraag het ons.

Studio Sosef, ook voor stoffen lamellen

Onze woonwinkel in Naaldwijk heeft een compleet aanbod voor de inrichting van elke ruimte. Dus natuurlijk vind je bij ons ook stoffen lamellen. Kom snel eens langs en zie zelf welke mooie stoffen er beschikbaar zijn. En vind je het lastig kiezen of wil je advies? Vraag het ons, we staan voor je klaar.

‘Alles voor verf en wonen!’

Montageservice