HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Transparante gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Transparante gordijnen zijn helemaal terug van weggeweest. Mooi samen met jaloezieën.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Florie

Loux

Evisa

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Transparante gordijnen bij Studio Sosef, Naaldwijk

Met transparante gordijnen in huis ben je verzekerd van een mooi gefilterd licht. En deze gordijnen passen altijd bij jouw woonstijl, of je nu een modern of klassiek interieur hebt, industrieel, retro of iets anders. Onze collectie transparante gordijnen is groot en wij zijn er om daarin de gordijnen te vinden die het beste bij jouw smaak en woonstijl passen. Kom dus naar Studio Sosef in Naaldwijk voor een persoonlijk interieuradvies.

Ruim assortiment gordijnen

In onze woonwinkel hebben we een ruim assortiment transparante gordijnen. Alleen al in de Toppoint-collectie vind je zo’n 1.250 verschillende gordijnstoffen met veel kleuren en dessins. Deze gordijncollectie is ook van hoge kwaliteit doordat ze gemaakt zijn volgens de laatste technieken met innovatief garen. Ze zijn daardoor vochtbestendig, vuilafstotend en vlamvertragend. Ook hebben ze een hogere kleurechtheid, isoleren ze warmte en weren geluid.

Transparante gordijnen en de plooien

Een gordijnplooi lijkt misschien niet zo belangrijk, maar het bepaalt in grote mate de uitstraling van het gordijn. Wij laten gordijnen altijd op maat maken zodat je de juiste uitstraling krijgt die past bij jouw interieur. Natuurlijk adviseren we je daarin, want er is best wat te kiezen in gordijnplooien:
• Enkele plooi; een eenvoudige gordijnplooi die het interieur een rustige uitstraling geeft. Met de enkele plooi valt het gordijn mooi en strak.
• Dubbele plooi: een gordijnplooi die het gordijn meer volume geeft. Ook oogt het wat royaler.
• Tri-plooi: een driedubbele gordijnplooi, deze zorgt voor een meer klassieke sfeer in huis.
• Ingeslagen ring: een stoer alternatief voor de gordijnplooi. Met deze ring krijgt het interieur een wat meer robuuste look en het past goed bij zowel landelijke als moderne woonstijlen.
• Wave: dit is de perfect golvende gordijnplooi. Het geeft hetzelfde effect als de ingeslagen ring maar is wat klassieker in uitstraling.
En combineer je twee gordijnen voor het raam? Dan zorgen wij ervoor dat de gordijnplooien van beide raamproducten mooi op elkaar zijn afgestemd.

Vlamvertragende gordijnen

Met vlamvertragende gordijnstof creëer je extra veiligheid in huis of op de zaak. En natuurlijk hebben wij ook dit in onze collectie: transparante gordijnstoffen die voldoen aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1. Een norm die aangeeft of er een verminderd risico op brandschade is. Wist je dat deze vlamvertragende gordijnen bij zakelijk gebruik ook vaak vereist zijn? Zoek je dus transparante gordijnen voor de zaak, dan ga je naar Studio Sosef!

Inspiratie en informatie in transparante gordijnen

Wil je meer weten over transparante gordijnen? Of heb je nog wooninspiratie nodig? Kom dan naar Studio Sosef, een complete interieurzaak waar we je persoonlijk adviseren en alles zorgvuldig inmeten, op maat laten maken en monteren. Je bent meer dan welkom in Naaldwijk, de koffie staat voor je klaar!

‘Alles voor verf en wonen!’

Meetservice

Bloem