HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Transparante paneelgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Transparante paneelgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

 

“Studio Sosef is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Transparante paneelgordijnen bij Studio Sosef in Naaldwijk

Wil je sfeervolle en imposante transparante paneelgordijnen in je interieur? Dan nodigen wij je uit om eens de transparante paneelgordijnen in onze interieurzaak te komen bekijken. Deze imposante raamdecoratie filtert het licht heel subtiel en is ideaal voor grote ramen en schuifpuien. Kom naar Studio Sosef in Naaldwijk voor volop inspiratie in raamdecoratie, wonen en trends!

Een beetje of heel erg transparant?

Transparante paneelgordijnen die maar een beetje of heel erg transparant zijn? Die hebben wij. De transparante gordijnstof waarvan de paneelgordijnen gemaakt worden, hebben verschillende openingsfactoren. Die factor varieert van 1% tot 5% en geeft de mate van transparantie aan. Hoe hoger, hoe meer licht de stof doorlaat. Wil je weten wat dat verschil in het echt voor je betekent? Kom dan naar onze woonwinkel en je kunt de gordijnstoffen goed vergelijken.

Schoonmaken van paneelgordijnen

Het schoonmaken van paneelgordijnen is meestal vrij eenvoudig, zeker als de stof al voorzien is van een vuilafstotende coating. Met zo’n coating is schoonmaken vaak niet eens nodig. Zit er geen coating op, dan kan het gordijn meestal goed schoongemaakt worden met een zachte borstel of droge doek. Wil je een vlek verwijderen van je paneelgordijn? Vraag ons dan om advies en ga in geen geval met een schoonmaakmiddel het zelf proberen te verwijderen.

Paneelgordijnen combineren

Met transparante paneelgordijnen heb je ’s avonds natuurlijk geen privacy. Toch hoeft dat je er niet van te weerhouden om voor deze mooie raamdecoratie te kiezen. Je combineert de paneelgordijnen gewoon met iets anders; jaloezieën of rolgordijnen. De houten jaloezieën zijn van hetzelfde merk als de latjes die je op de panelen kunt laten aanbrengen, zo kun je dus mooie combinaties maken! En de rolgordijnen kunnen van dezelfde stof als het paneelgordijn gemaakt worden. Kies dan wel voor een verduisterende stof zodat de combinatie niet alleen heel mooi is, maar ook heel functioneel!

In lijn met jouw woonstijl

Een paneelgordijn kan helemaal naar wens afgewerkt worden. Zodat je het in lijn met jouw woonstijl kunt brengen. Je hebt daarvoor natuurlijk de keuze uit veel soorten stof, kleuren en dessins. En ook kun je de dikte van de gordijnstof wisselen, zelfs per paneel! Zodat je bijvoorbeeld een verduisterend vlak neemt op ooghoogte, of een andere kleur boven- en onderaan het paneel. En wil je een verticale lijn op de panelen? Laat er dan latjes op monteren, die zijn er in aluminium en in hout en kunnen op verschillende hoogtes geplaatst worden.

Paneelgordijnen met persoonlijk interieuradvies

Wil je weten of paneelgordijnen ook mooi staan in jouw interieur? Dan vraag je het aan het team van Studio Sosef. Wij staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en een uitgebreide collectie zodat je zelf een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden. Kom snel langs, je bent welkom!

‘Alles voor verf en wonen!’