HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Transparante plisségordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

183

kleuren

Plisségordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Studio Sosef heeft ervaren adviseurs die echt tijd steken in goed interieuradvies.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Transparante plisségordijnen, voor thuis of op kantoor

Zacht gefilterd licht is in elk interieur prettig, of dat nu de woonkamer, werkkamer of een kantoor is. En met transparante plisségordijnen voor het raam, krijg je dat fijne licht ook binnen. Wij hebben die plissés, in tal van kleuren, dessins, verschillende plooibreedtes en diverse coatings. Bezoek onze interieurwinkel in Naaldwijk voor inspiratie en persoonlijk stylingsadvies.

Licht overdag, privacy ‘s avonds

Transparante plisségordijnen zorgen dan wel voor mooi licht overdag, maar ’s avonds bieden ze niet veel privacy. Daarom adviseren we je om deze blikdichte gordijnstof te combineren met andere raamdecoratie. Zoals met verduisterende gordijnen. Door de dikkere stof van deze gordijnen, wordt het direct comfortabeler in huis. Het zorgt immers voor een aangename akoestiek en je geniet ’s avonds van maximale privacy. Zoek een sfeervolle combinatie uit en het is meteen een verrijking van je interieur!

Plissés; van heel smal tot smal

De plissés, ofwel de gordijnplooien, zijn er in een tweetal maten: heel smal, 20 mm, en smal, 32 mm. Het zijn die plissés waardoor de plisségordijnen hun kenmerkende elegante uitstraling hebben. Maar het zijn ook precies die plissés waardoor deze gordijnen zo handig zijn. De smalle plooien maken het mogelijk om ze in een raam met een smalle glaslijst te plaatsen, zoals een draaikiepraam, een erkerraam, dakraam of een raam in een serre. Doordat de plissés zo smal zijn, steken ze niet uit en staan ze mooi in deze ramen.

Plisségordijnen met coating

Transparante plisségordijnen zijn er ook met verschillende soorten coating. Zoals een warmtewerende coating waardoor je het binnen langer koel houdt. Of de vuilafstotende coating. Deze is heel handig omdat hierdoor de plisségordijnen langer mooi blijven. Wil je weten hoe zo’n gordijnstof met coating eruit ziet? Kom ze dan bekijken in onze woonwinkel.

Zo maak je transparante plisségordijnen schoon

Het schoonmaken van transparante plisségordijnen lijkt wat werk, maar doordat ze al stofwerend zijn gemaakt valt het eigenlijk best mee. Je hoeft ze alleen maar soms even af te vegen met een zachte borstel. Is de gordijnstof ook voorzien van een vuilafstotende coating? Dan blijven ze nog langer schoon. Wil je de gordijnen toch eens wassen? Dan is dat mogelijk maar volg daarvoor wel het wasvoorschrift of vraag ons om advies. En bij elektrisch bedienbare plisségordijnen mag de bediening natuurlijk niet met het water in contact komen!

Strak gemonteerd

Plisségordijnen monteren we strak tegen het raam aan in de kozijnen, dan blijven ze mooi hangen als bijvoorbeeld een raam gekanteld openstaat of als het in een dakraam geplaatst wordt. Om het mooi en netjes te monteren, adviseren wij EasyClick. Dit montagesysteem werkt met klittenband waardoor er geen gaten in de kozijnen geboord of geschroefd hoeven te worden. De EasyClick is leverbaar in vijf RAL-kleuren, je kunt het dus altijd mooi laten aansluiten bij jouw interieur.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Studio Sosef een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Transparante plisségordijnen voor je interieur, bij Studio Sosef

Wil jij ook deze stijlvolle raamdecoratie in jouw interieur? Kom dan naar Studio Sosef. Hier hebben we talloze voorbeelden van mooie combinaties met transparante plisségordijnen. Laat je bij ons inspireren en adviseren, onze interieurstylisten staan voor je klaar aan de Smederijstraat in Naaldwijk.

‘Alles voor verf en wonen!’

Montageservice

Advies op maat