HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante rolgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Transparante rolgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Heel blij met het 3D ontwerp van Studio Sosef. Mijn woonkamer is nu helemaal af!”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Transparante rolgordijnen, voor een subtiel licht in huis

Verzeker jezelf van een aangenaam subtiele lichtinval met transparante rolgordijnen voor de ramen. Thuis of op de zaak, wij hebben van dit prachtige en functionele raamproduct veel keus in kleur, dessin en stofsoort. Bij Studio Sosef in Naaldwijk staan we voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en veel inspirerende voorbeelden.

Maatwerk in rolgordijnen

Natuurlijk moeten ook rolgordijnen op maat gemaakt worden. Alleen dan staan ze echt mooi in jouw huis! En dat is precies wat wij doen; we leveren maatwerk. Met persoonlijk advies, zorgvuldige confectie en altijd vakkundige montage. Zo zorgen wij ervoor dat elk raamproduct dat je bij ons kiest, altijd perfect past in jouw interieur.

Kies zelf de functies en details

Ook rolgordijnen hebben veel mogelijkheden in afwerking. Wij maken ze zoals jij dat wil; met sfeervolle of stoere details en natuurlijk met de handige functies van jouw keuze. Zoals bediening via een app of zijgeleiding als het rolgordijn in een schuin dakraam komt. En wil je een strakke designlook? Dan is er een aluminium onderlat, cassette, koof en montageprofiel. Of ga juist voor sfeervol hout als jouw woonstijl retro is of als je van Deens design houdt. Kortom, keus genoeg voor een rolgordijn à la carte!

Rolgordijnen met andere gordijnen

Voor meer privacy heb je naast een transparant rolgordijn ook een raamproduct nodig dat verduistert. En dat kan als je het combineert met een ander gordijn, zoals een gevoerd overgordijn of een verduisterend gordijn. Met die combinatie van raamdecoratie heb je voldoende privacy maar ook prettige akoestiek en volop sfeer. En met de vele gordijnstoffen is er altijd een mooie match te maken in kleur en dessin die past bij jouw interieur!

Een gordijnstof, twee soorten gordijnen

Wist je dat je van dezelfde gordijnstof, twee soorten gordijnen kunt laten maken? Rolgordijnen én paneelgordijnen kunnen van dezelfde gordijnstof gemaakt worden. Handig als je bijvoorbeeld veel grote ramen hebt en een klein raam in dezelfde ruimte. Wij zorgen dan dat je met paneel- en rolgordijnen toch een rustige, uniforme stijl hebt in het interieur.

Kwaliteit met transparante rolgordijnen bij Studio Sosef

Vakmanschap en creativiteit is gegarandeerd bij het team van Studio Sosef, net als de kwaliteit van onze raamproducten. Wil je dus mooie, kwalitatieve rolgordijnen? Bezoek dan onze interieurzaak. Hier vind je volop woontrends, inspiratie en altijd persoonlijk advies.

‘Alles voor verf en wonen!’

Meetservice