HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Transparante vouwgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Advies thuis gekregen over vouwgordijnen. Direct alles op laten meten en een duidelijke offerte. Perfecte service.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Transparante vouwgordijnen voor een sfeervol thuis

Transparante vouwgordijnen maken het sfeervol in huis. Door het aangenaam gefilterde daglicht en de mooie uitstraling van deze kwalitatieve raamproducten. Ontdek welke het mooiste staan in jouw interieur, met het persoonlijke interieuradvies bij Studio Sosef in Naaldwijk.

Van een beetje tot heel erg transparant

Niet elk transparant vouwgordijn laat het daglicht in dezelfde mate door. Er is een brede keus in transparante gordijnstoffen waarbij de dikte varieert. Zo is er dus verschil in de mate van transparantie; van heel erg transparant tot een klein beetje. Blikdicht zeg maar. Wil je maximale transparantie voor overdag, maar ’s avonds toch genoeg privacy? Combineer de vouwgordijnen dan met verduisterende gordijnen of overgordijnen. Zo geniet je er op elk moment van de dag van.

Maatwerk door Studio Sosef

Ook bij vouwgordijnen leveren wij maatwerk; vanaf het persoonlijke advies thuis of in de winkel tot en met de montage aan huis. Met deze service weet je zeker dat de vouwgordijnen perfect bij het interieur passen. Ook een zorgvuldige confectie en afwerking hoort daarbij net als de kwaliteit van de materialen die we gebruiken.

Kwaliteit in vouwgordijnen

De gordijnstof voor de vouwgordijnen komt van Toppoint en is dus van uitstekende kwaliteit. De baleinen zijn gemaakt van hol aluminium waardoor ze heel licht en sterk zijn en de gordijnstof altijd mooi strak gespannen blijft. De afwerking gebeurt met oog voor detail; de garens worden qua kleur afgestemd op de gordijnstof, de plaatsing van de baleinen is in overleg en de zijzoomen worden altijd geblindzoomd.

Transparante vouwgordijnen bij Studio Sosef, Naaldwijk

De mooie transparante vouwgordijnen van uitstekende kwaliteit vind je bij Studio Sosef, de woon- en interieurwinkel van Naaldwijk. Met persoonlijk advies helpen we je de mooiste vouwgordijnen te vinden die perfect passen bij jouw woonstijl. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterage en voor de deur kun je gratis parkeren.

 

‘Alles voor verf en wonen’

Meetservice