HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Iso Plissé® gecombineerd met gordijnen zorgen voor sfeer en de juiste verduistering in mijn slaapkamer. Handig met het up-en-down systeem.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij Studio Sosef, Naaldwijk

Raamdecoratie die verduistert en past bij elk type raam? Dat zijn de verduisterende Iso Plissé® gordijnen. Verkrijgbaar in elke gewenste kleur, dessin en in verschillende stofsoorten. En dus geschikt voor elk type raam, ook die met afwijkende vormen of dunne glaslijsten. Laat je inspireren door onze ruime collectie en het persoonlijke stylingsadvies voor jouw interieur, bij Studio Sosef in Naaldwijk.

Op maat gemaakt voor elk raam

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn er in drie plooibreedtes; 25, 32 en 64 mm. Wij adviseren je welke het beste past bij jouw interieur en zorgen dat ze op maat gemaakt worden. Dan weet je zeker dat ze perfect passen, bij de ramen en bij jouw woonstijl. Natuurlijk regelen we ook de montage voor je, met bijvoorbeeld EasyClick. Dan weet je zeker dat er geen straaltje licht meer langs de Iso Plissé® gordijnen piept en de kamers echt verduisterd zijn. De EasyClick is namelijk een handig montagesysteem dat perfect past in de kozijnen zonder dat je daarin hoeft te schroeven of boren. Wil je daar meer over weten? Ook die kun je komen bekijken in onze woonwinkel.

Zo combineer je verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen voor het raam is mooi en handig, maar overdag wil je natuurlijk toch licht in je huis. Dat kan als je ze combineert met bijvoorbeeld transparante gordijnen of met mooie in-betweens. Een combinatie die instant sfeer in huis brengt! Of kies voor de Iso Plissé® Day & Night. Dan heb je raamdecoratie met twee soorten stof; een verduisterende en een transparante Iso Plissé® gordijnen die elk het gehele raam kan bedekken. Handig maar vooral ook heel erg mooi!

Echt donker waar jij dat wil

Moet het echt donker in huis kunnen worden als jij dat wil? Dan heb je goede verduisterende raamdecoratie nodig. Dat kan met dakramen of lichtkoepels best een uitdaging zijn. Wij adviseren dan de EasyClick of een systeem met zijgeleiding. Daarmee worden de Iso Plissé® gordijnen strak voor het raam gemonteerd. En de bediening is geen enkel probleem, dat kan met een stok of nog handiger, elektrisch! Dan kun je de Iso Plissé® gordijnen openen en sluiten via een app of met afstandsbediening.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® gordijnen is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Studio Sosef een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Schoonmaken van de verduisterende Iso Plissé® gordijnen

De gordijnstof die gebruikt wordt voor de verduisterende Iso Plissé® gordijnen, is stofwerend. Het schoonmaken is dus heel makkelijk. Alleen maar soms even afborstelen is genoeg om ze lang mooi te houden. Soms kunnen ze ook gewassen worden of schoongemaakt met een vochtige doek. Maar zijn ze voorzien van een elektrische bediening? Laat je dan goed informeren voordat je ze gaat reinigen.

Iso Plissé® gordijnen bij woonwinkel Studio Sosef in Naaldwijk

Ga voor persoonlijk interieuradvies naar woonwinkel Studio Sosef in Naaldwijk. Ons team staat klaar om je te inspireren met de vele woonstijlen en raamproducten in onze winkel. En wil je weten welke verduisterende Iso Plissé® gordijnen het beste staan bij jouw interieur? Ook dan kun je bij ons terecht.

‘Alles voor verf en wonen!’

Maatwerk advies

Meten aan huis