HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Verduisterende gordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Mijn gordijnen verduisteren écht 100% dankzij de black-out voering. Bij Studio Sosef heb ik heel goed advies gekregen!”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Verduisterende gordijnen en gevoerde gordijnen bij Studio Sosef

Soms moet een kamer gewoon echt donker zijn, en dan heb je gordijnen nodig die de ruimte verduisteren. Wij hebben daarvoor meer dan 1.000 verduisterende gordijnstoffen. Wil je liever een andere gordijnstof maar moet die wel verduisteren? Dan kunnen we het voeren. Bij Studio Sosef vind je dus altijd een verduisterend of gevoerd gordijn voor elke ruimte.

Gordijnen voeren voor nog meer verduistering

Met 1.000+ verduisterende gordijnstoffen is het aanbod al heel ruim. Toch heb je bij onze woonwinkel nog meer keuze in verduistering. We voeren namelijk als je dat wil, de gordijnstof van jouw keuze. Zo kun je veel tot zelfs maximale verduistering bereiken! De verduisteringstof is er in een aantal varianten:
• Basic verduisteringstof: een beschermende stof
• Molton verduisteringstof: een verduisterende stof die veel verduistering biedt, geluid absorbeert en de gordijnen een royale uitstraling geeft
• Dimout verduisteringstof: een soepele stof die grotendeels verduistert
• Blackout verduisteringstof: deze stof zorgt voor totale verduistering
En wist je trouwens dat je ook vouwgordijnen kunt laten voeren met een van deze stoffen?

Gordijnplooien bij verduisterende gordijnen

Verduisterende en gevoerde gordijnen zijn meestal redelijk zwaar. Toch kun je ook bij deze gordijnen nog veel gordijnplooien kiezen. Zoals de enkele en driedubbele plooi, dat is vrijwel altijd mogelijk. Net als de Wave-plooi. Kom naar onze woonwinkel en we adviseren je graag persoonlijk welke gordijnplooi mogelijk is bij de gordijnstof van jouw keuze en bij jouw woonstijl.

Voordelen van verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen zijn allereerst ideaal om het donker te krijgen als jij dat wil. Maar net als met gevoerde gordijnen hebben ze meer voordelen. Doordat het geheel dikker is, werkt het ook geluiddempend. Hiermee krijg je dus een aangename akoestiek in huis. Ook werkt de dikkere stof isolerend. En heb je de gordijnen laten voeren? Dan verkleuren ze niet snel door het zonlicht.

Persoonlijk interieuradvies voor verduisterende gordijnen, bij Studio Sosef in Naaldwijk

Vind de mooiste verduisterende gordijnen met ons persoonlijk interieuradvies. Ook zorgen we dat als de gordijnstof gevoerd wordt, dit precies volgens jouw wensen gebeurt. En wil je weten met welke andere raamdecoratie je deze gevoerde of verduisterende gordijnen kunt combineren? Dan laten we je graag de vele mogelijkheden in onze woonwinkel zien, zoals jaloezieën, transparante vouwgordijnen en mooie in-betweens. Kom langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Alles voor verf en wonen!’

Montageservice

Advies op maat