HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Verduisterende plisségordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“De plisségordijnen zijn echt perfect in mijn driehoekige ramen. Goed advies en thuis op laten meten.”

‘’Heb je afwijkende ramen, qua vorm. Wij komen gratis bij je thuis opmeten zodat de plisségordijnen zeker goed passen.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Verduisterende plisségordijnen maken het echt donker

Met verduisterende plisségordijnen maak je het echt donker in huis. Wat voor raam het ook is, want plisségordijnen passen in elk type raam. Hoe dat kan? Wij laten het je graag zien in onze interieurwinkel, Studio Sosef in Naaldwijk.

Verduisterende plus transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen zijn ideaal als raamdecoratie voor ‘s avonds en ‘s nachts. En wil je ook overdag van mooie plissés genieten? Dan hebben we het mooie Day & Night-model voor je. Daarmee heb je in een raamproduct zowel een transparant als verduisterend plisségordijn. Elk kan het gehele raam bedekken zodat je dus in een keer raamdecoratie hebt voor de dag en voor de nacht. Ook deze kun je bij ons komen bekijken. En wil je liever een andere combinatie maken met je verduisterende plisségordijnen? Dan kan dat ook, bijvoorbeeld met in-betweens of transparante gordijnen. Een sfeervolle combinatie die je afstemt op jouw interieur.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Studio Sosef een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Twee plooibreedtes

Ook de verduisterende plisségordijnen zijn er in twee plooibreedtes; 20 en 32 mm. De smalste plooi past perfect in ramen met smalle glaslijsten, zoals draaikiepramen. De plooien steken niet uit en blijven mooi in het kozijn. Zoek je een wat meer robuuste look? Dan is de iets bredere plooi een aanrader. En twijfel je wat voor jouw interieur het meest geschikt is? Vraag het ons gerust.

Voor de woonkamer, het thuiskantoor, de slaapkamer en zolder

Waar je ook wil, de verduisterende plisségordijnen kun je er prima ophangen. Alleen niet in vochtige ruimtes. Maar van de woonkamer tot het thuiskantoor en van de slaapkamer tot de zolder, deze plissés zijn altijd goed. En laat je ze als top-down, bottom-up uitvoeren, dan kun je ze in het kozijn vastzetten waar jij wil. Bijvoorbeeld op ooghoogte of net daar waar de zon naar binnen schijnt.

Met coating?

Alle plisségordijnen hebben standaard al een stofwerende coating. Wil je meer? Dan heb je ook nog de keuze uit gordijnstoffen met een extra coating. Zoals de warmtewerende, vlamvertragende of vuilafstotende coating. Die vlamvertragende coating is vaak een vereiste voor zakelijke locaties. En wil je graag de warmte uit je slaapkamer of zolder weren? Dan is de warmtewerende coating een slimme keus.

Plisségordijnen schoonmaken

Dankzij de stofwerende coating is elk plisségordijn gemakkelijk te onderhouden. Gewoon even afborstelen met een zachte borstel is al voldoende. Soms kun je ze ook wel wassen, maar let dan wel op als ze elektrisch bedienbaar zijn. Volg in alle gevallen de wasvoorschriften of vraag ons om advies.

Verduisterende plisségordijnen bij woonwinkel Studio Sosef, Naaldwijk

We maken de verduisterende plisségordijnen voor jou op maat, bij woonwinkel Studio Sosef in Naaldwijk. Kom dus gerust langs en laat je adviseren. En ben je nog op zoek naar inspiratie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, met volop woontrends in onze winkel en een creatief team aan interieurstylisten die je graag van persoonlijk advies voorzien. Zien we je snel? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Alles voor verf en wonen!’

Met EasyClick