HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Verduisterende rolgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Met de afstandsbediening van mijn elektrische rolgordijnen kan ik zelfs vanuit mijn bed mijn slaapkamer verduisteren.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

Verduisterende rolgordijnen maken kamers echt donker

Met verduisterende rolgordijnen maak je elke kamer echt donker, zelfs midden op de dag! Bij Studio Sosef vind je daarvoor voldoende mooie gordijnstoffen en zorgen we dat het strak gemonteerd wordt zodat er ook geen licht meer langs de rolgordijnen naar binnen kan kieren. Voor een fijne nachtrust of powernaps overdag zorg je dus dat je ook deze verduisterende raamdecoratie in huis haalt.

Goed verduisterende gordijnstoffen en perfecte montage

Je hebt niets aan een verduisterend rolgordijn als er langs de zijkant nog licht naar binnen komt. Daarom zorgen wij ervoor dat deze rolgordijnen wel goed verduisteren. Dat doen we door je de juiste gordijnstof te adviseren, die zorgvuldig op maat te laten maken en het daarna persoonlijk te monteren. En heb je een schuin raam zoals een dakraam of draaikiepraam? Dan monteren we het met zijgeleiding. Met ons vakkundige team en een ruime collectie verschillende gordijnstoffen weet je zeker dat het met Studio Sosef altijd goed komt.

Verduistering en zoveel meer

Wist je dat verduisterende rolgordijnen nog veel meer voordelen bieden? Ze zijn er ook met vlamvertragende stoffen, warmtewerende, isolerende en zelfs een vuilafstotende gordijnstof. Deze extra eigenschappen komen door de verschillende coatings waarmee een gordijnstof geïmpregneerd kan zijn. Jij kunt dus kiezen wat jij belangrijk vindt, het rolgordijn doet dan de rest!

Rolgordijnen combineren

Een verduisterend rolgordijn is ideaal voor privacy in de avond, maar overdag wil je ze waarschijnlijk wel opendoen. Om dan niet een heel ‘kaal raam’ te hebben, adviseren we je om ze te combineren met transparante gordijnen of mooie in-betweens. Dan heb je overdag een mooi raamproduct dat het licht filtert en de directe inkijk wat hindert. En de combinatie? Die is heel stijlvol en helemaal af te stemmen op jouw interieur.

Geluiddemping met rolgordijnen

Klinkt het wat hol in huis? Zorg dan dat je de akoestiek verbetert met je raamdecoratie. Rolgordijnen alleen zijn dan vaak onvoldoende, maar als je ze combineert met nog een ander raamproduct, dan heb je wel meer geluiddemping in huis. De dubbele laag geeft dan voldoende demping om een aangenamere klank in huis te krijgen.

Verduisterende rolgordijnen vind je bij Studio Sosef in Naaldwijk

Wil jij ook verduisterende rolgordijnen in jouw huis? Kom dan naar Studio Sosef, de complete woon- en interieurwinkel in Naaldwijk. Met onze uitgebreide collectie rolgordijnen en andere raamdecoratie vind je hier altijd de perfecte set voor jouw interieur. En vind je het lastig om een mooi rolgordijn of mooie combinatie voor jouw woonstijl te kiezen? Dan zijn wij er voor je. Een ervaren en creatief team interieurstylisten helpt je graag persoonlijk met inspirerende voorbeelden en persoonlijk advies. Kom langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Alles voor verf en wonen!’

Advies op maat

Meetservice