HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Verduisterende vouwgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

Verduisterende vouwgordijnen

bij Studio Sosef in Naaldwijk

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Voor een 100% verduistering heb ik mijn vouwgordijnen laten voeren. Perfect maatwerk en helemaal passend bij mijn slaapkamer.”

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Kom langs in Naaldwijk

Onze openingstijden:

di & vr: 09.00-17.30 uur
zaterdag: 09.00-16.30 uur

zonder voering

met voering

Advies op maat

Verduisterende vouwgordijnen bij de woonwinkel in Naaldwijk

Verduisterende vouwgordijnen zorgen voor meer sfeer en privacy in huis. De mooiste daarvan die het beste bij jouw interieur passen, die vind je bij Studio Sosef. De woonwinkel in Naaldwijk. Kom langs en we inspireren je graag met de vele voorbeelden en altijd persoonlijk interieuradvies.

Verduisterende of gevoerde vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen verduisterend zijn, of gevoerd. Dat laatste is slim als de gordijnstof van jouw keuze niet van zichzelf al verduisterend is. In dat geval laten wij het voor je voeren zodat het alsnog verduistert. Kies dus gewoon de gordijnstof voor vouwgordijnen die jij mooi vindt. En vind je dat kiezen wat lastig? Wij helpen je daarbij en zorgen ook voor een goede voering van de vouwgordijnen als dat nodig is waarbij we erop letten dat de stoffen dezelfde krimptolerantie hebben.

Mooie combinaties

Met vouwgordijnen zijn mooie combinaties te maken als je ze samen met gordijnen ophangt. En zeker bij de verduisterende vouwgordijnen raden we dat ook wel aan. Want wil je overdag ook daglicht naar binnen laten, dan is een transparant gordijn of een mooie in-between een aanrader. Samen met de vouwgordijnen vormt dat een stijlvolle combinatie die overdag aangenaam het licht filtert en je ’s avonds alle gewenste privacy biedt.

Veel mogelijk qua afwerking

Vouwgordijnen kun je helemaal naar wens laten maken door de vele mogelijkheden in afwerking. Bijvoorbeeld elektrisch bediend of handbediend met een sterke rvs ketting. Een top-down gordijn zodat je het in de onderste helft van het raam kunt vastzetten. Of baleinen die aan de voorzijde of achterzijde bevestigd worden, net wat jij wil. Met maatwerk laten we de verduisterende vouwgordijnen precies naar wens afwerken zodat het daarna perfect past bij jouw interieur.

Vakmanschap in raamdecoratie bij Studio Sosef

Echt mooie raamdecoratie ontstaat door vakmanschap; van het advies tot en met de montage. En die vind je bij interieur- en woonwinkel Studio Sosef. Ons vakkundige en creatieve team helpt je persoonlijk, bij jou thuis of in onze winkel. Kom langs voor maatwerk en creatief interieuradvies. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag aan de Smederijstraat in Naaldwijk.

‘Alles voor verf en wonen’

Montageservice

Meetservice